Sergen Yalçın'ın sırrı ne? Eski futbolcusu açıkladı!

26.02.2020 - 18:33 | Son Güncellenme: 26.02.2020 - 15:42

Sergen Yalçın'ın sırrı ne? Eski futbolcusu açıkladı!

Sergen Yalçın'ın farkı ne? Alanyaspor, Beşiktaş maçına nasıl hazırlanıyor? Ceyhun Gülselam, Erol Bulut'u nasıl anlattı?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Alanyaspor'un tecrübeli futbolcusu Ceyhun Gülselam'ın açıklamaları şu şekilde:

Beşiktaş maçına hazırız!

"Beşiktaş maçına yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Maça iyi hazırlandık. Umarım iyi bir sonuçla sahadan ayrılırız. Ben iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Yenildiğimiz maçlarda bile iyi oynadık. Bu durum takımın iyi yolda olduğunu gösteriyor. Bu özgüvenimiz için çok iyi. Biz takım arkadaşlığı olarak çok iyiyiz. Takım arkadaşlarım çok tecrübeli oyuncular. Bu durum bizim için önemli bir avantaj."

Türkiye Kupası'nı istiyoruz!

"Takımda iyi bir arkadaşlık var. Lig geçen sene de çok çekişmeli geçti. Artık sadece büyük takımlar özgüvenli değil. Herkes kendine güveniyor. Bu yıl Sivasspor ve biz üst taraflardayız. Bizim başarımızı gelecek sezonlar için diğer takımlar da hedefliyor. Şampiyonluk şansımızı konuşmak bence doğru değil. Biz maçtan maça bakıyourz. Fazla ileri bakmıyoruz. Bizim hedefimiz tek tek bütün maçları kazanmak. Biz kupada yarı finale kaldık bu bizim için çok önemli. Buraya kadar gelmişken finale çıkmak istiyouruz. Finale umarım biz çıkarız. Antalyaspor devre arasında iyi transferler yaptı. Kolay bir maç olmayacak. 2. yarıda kolay maç yok. İyi konsantre olup iyi sonuçlar almak istiyoruz. Her şey netlik kazanıyor artık. Avrupaya gitmek için en kolay yol Türkiye Kupası. Ligde 34 maç oynuyorsunuz. Kupada kura şansı sizden yana olduğu zaman daha rahat ilerleyebiliyorsunuz. Avrupa ciddi bir gelir kaynağı. Bu yüzden kupayı çok önemsiyoruz. "

Sergen Yalçın'ın sırrı ne?

"Her hocanın kendisine göre bir çalışma şekli var. Sergen Yalçın ve Erol Bulut'un geleceği çok parlak. İkiside çok iyi antrenörler. Futbol kişilere bağlı bir oyun değil. Bizim başarımız kulüp halinde bir başarı. Bu başarı bir kişiye indirgenemez. Bu başarıyı sadece hocalara bağlamak yanlış olur. Erol Bulut, Avrupa takımlarında çalışabilir. Bence çok iyi bir hoca. Geleceği çok parlak. Sergen Yalçın'la da çalıştım. Onun da geleceği çok parlak. Sergen Yalçın'ın futbolculara davranışı çok iyi. Sergen Hoca bize arkadaşça davrandı. Sergen Yalçın gerçekten futbolcularla bir dost gibi. Erol Hoca da aynı şekilde futbolcularla arası çok iyi. Bu durum bizim performansımızı da arttırdı. Oyunculara olan yaklaşım saha içinde net bir şekilde belli oluyor. Futbolcular rahat olunca sonuçlar da geliyor. Maçın nasıl geçeceğiyle ilgilenmiyorum. Kazanmaya bakıyoruz. Biz rakiplerin formundan ziyade kendi performansımıza bakıyoruz. Kendimize güvenimiz var ve iç sahada iyi oynuyouruz. Umarım biz kazanırız."

Senin için hazırladığımız haberler