Transfer Haberleri | Sergen Yalçın’lı Antalyaspor’a Bahadır Öztürk piyangosu

09.01.2024 - 21:39 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 21:49

Transfer haberleri... Sergen Yalçın’ın teknik patron olmasının ardından ilk galibiyetini Pendikspor karşısında alan Antalyaspor’da maçın kader adamı Bahadır Öztürk oldu.

Transfer Haberleri | Sergen Yalçın’lı Antalyaspor’a Bahadır Öztürk piyangosu

AJANSSPOR - HABER

Nuri Şahin’in görevi bırakmasının ardından Antalyaspor’un teknik patronu olan Sergen Yalçın, Akdeniz ekibiyle birlikte ilk galibiyetini Pendikspor karşısında aldı. Yalçın’ın çıktığı ilk maçta evinde Alanyaspor ile 0-0 berabere kalan Antalyaspor, Pendikspor deplasmanından ise 1-0’lık üstünlükle ayrıldı. 

Galibiyet golünü attı

Antalyaspor’un 3 puana ulaştığı karşılaşmanın kader adamı ise Bahadır Öztürk oldu. Mücadeleye ilk 11’de başlaması beklenen Naldo, ilk düdüğe birkaç dakika kala belinde ağrı hissedince yerini Bahadır Öztürk’e bıraktı. Beklemediği anda formayı sırtına geçiren 28 yaşındaki stoper, 19’uncu dakikada attığı golle takımına 3 puanı getiren isim oldu. 

Duraklamalarda net golü önledi

Pendikspor’un kilidini açan Bahadır Öztürk, duraklama dakikalarında bir kez daha sahneye çıktı. Pendikspor’un yüzde 99’luk gol pozisyonunu önleyen Bahadır Öztürk, alınan 3 puanın mimarı oldu. 

İlgini Çekebilir
Antalyaspor tek attı, 3 aldı! Pendik'ten mutlu döndü
Habere Git

Bahadır Öztürk kimdir?

Kariyerine Antalyaspor altyapısında başlayan Bahadır Öztürk, bugüne kadar Elazığspor, Bodrumspor, Kırklarelispor, Şanlıurfaspor ve Rizespor formalarını kiralık olarak giydi. Sezon başında AntalyasporQa geri dönen deneyimli stoper, bu sezon toplam 12 maçta sahaya çıktı ve 1 gol ile 1 asistlik katkı sağladı.

İlk Süper Lig golü

Kariyerinde sadece 2 kez gol sevinci yaşayan Bahadır Öztürk, Süper Lig’de ise ilk kez fileleri havalandırdı. Bahadır Öztürk, kariyerinin ilk golünü Türkiye Kupası’nda kaydetmişti.

Sergen Yalçın'dan Bahadır sözleri

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, Bahadır Öztürk ile ilgili olarak, "Naldo'nun ısınmaya çıkarken sırtında ağrıları vardı. Isınmadan sonra bize ağrılarının arttığını söyleyince biz de Bahadır'ı oynattık. Bahadır bugün bize galibiyeti getiren oyuncu oldu. Özellikle maçın adamı Bahadır diyebiliriz. Çok iyi oynadı, çok mücadele etti" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler