"Sergen'e 3 kilo verdirmiş adamım"

18.02.2020 - 13:09 | Son Güncellenme: 18.02.2020 - 10:17

"Sergen'e 3 kilo verdirmiş adamım"

Trabzonspor’un unutulmaz oyuncularından biri olan ve Sergen Yalçın’ın bordo-mavili takımda forma giydiği dönemlerde antrenörü olan Lemi Çelik’ten dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Çelik, “Sergen Yalçın tam bir büyük takım hocası” ifadelerini kullandı. Çelik, Yalçın ile ilgili bir anısını da samimi bir dille paylaştı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Lemi Çelik’in değerlendirmeleri şu şekilde:

Lemi Çelik: "Sergen tartıya çıktığında 84 kiloydu"

Sergen Yalçın Trabzonspor’a geldiğinde ben yardımcı hoca olarak görev yapıyordum. Sergen Yalçın, tartıya çıktığında 84 kiloydu. Giray Bulak Hoca, “Lemi, sen Sergen’e özel bir program hazırla. Kilo versin. Sergen gibi kaliteli bir oyuncuya çok ihtiyacımız var” demişti.

"Sergen'e 3 kilo verdirmiş adamım"

Ben de Sergen Yalçın için 10 günlük bir program hazırladım. Özel antrenmanlar yaptı. Sergen Yalçın’a 3 kilo verdirmiş adamım (gülerek) Birkaç maçta da çok iyi oynadı. Sonra maalesef sakatlığı nüksetti.

Lemi Çelik: "Sergen Yalçın tam bir büyük takım hocası"

Sergen Yalçın, şu anda teknik direktör. Kendisinin büyük takım hocası olduğunu düşünüyorum. Hücum futbolunu seviyor. Düşüncesi, konsantresi belli. Gittiği takımlarda bunu deniyor. Zaten hücum futbolunu seven takımlar büyük takımlardır.

"Trabzonspor karşısında öne geçseniz de iş bitmiyor"

Sadece bu yeterli midir? Değildir. Bazı maçlar sonuç maçlarıdır. Öne geçseniz bile iş bitmiyor. Sivasspor maçı buna örnektir. Trabzonspor karşılaşması, Beşiktaş açısından öyle bir maç olacak bence.

Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki zorlu maç 22 Şubat Cumartesi günü saat 20:00’de Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler