Sergio Agüero Canlı Yayında Kalp Sorunu Yaşadı! Hayranları Korktu

Ali Bozkurt
30.03.2023 - 22:34 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 22:45

Eski futbolcu ve Arjantinli dünya yıldızı Sergio Kun Agüero, Twitch yayıncısı Ibai Llanos'un yayınına katıldığı sırada sevenlerini korkuttu. İşte o anlar...

Sergio Agüero Canlı Yayında Kalp Sorunu Yaşadı! Hayranları Korktu

AJANSSPOR HABER

Kalp rahatsızlığı nedeniyle futbolu bırakan Sergio Kun Agüero, İspanyol ünlü  Twitch yayıncısı Ibai Llanos'un yayınına katıldı. Arjantinli eski futbolcu yayın sırasında kalp rahatsızlığı yaşayarak Llanos ile hayranlarını korkuttu. Detaylar...

Mini aritmi yaşadı

Twitch yayıncısı Ibai Llanos'un yayınına katılan Arjantinli eski futbolcu, yayın sırasında kendi deyimiyle "mini aritmi" yaşadı ve sağlığını kontrol etmek için cep telefonunu kullandı. Kalbini tutan Aguero, bir süre derin derin nefes almaya çalıştı.

Ritim bozukluğu oluştu

Yayıncı Llanos'un Agüero'nun cevap vermediğini fark edince yıldız oyuncuya neler olduğunu sordu. O an cep telefonunu kontrol eden eski futbolcu "Sanırım küçük bir ritim bozukluğum var" dedi.

İlgini Çekebilir
Manchester City Sergio Agüero'nun heykelini dikti!
Habere Git

''Beni algılıyorlar''

Ünlü yayıncı hastaneye gitme teklifi sunarken yayını izleyen hayranları ise acil yardımı aramak istediklerini ilettiler. Agüero, bu teklife ise  "Hayır, çünkü bir çipim var ve beni algılayacak" diyerek hem yayıncı arkadaşını hem de izleyenleri rahatlattı. Ardından yayına son verildi.

Kariyerinde 685 maçta 385 gol atıp 119 asist yapan yıldız oyuncu 5 Premier Lig şampiyonluğu, 1 FA Kupası, 6 Lig Kupası, İngiliz Süper Kupa, 1 Copa America ve birer tane de UEFA Avrupa Ligi ile UEFA Süper Kupa kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler