Sergio Agüero'nun transfer olacağı takım belli oldu

25.12.2017 - 15:49 | Son Güncellenme: 25.12.2017 - 15:49

Manchester City bu sezon Premier lig'de rekorlar kırarken takımın yıldız golcüsü Sergio Agüero ile teknik direktör Pep Guardiola arasında geçen yıldan beri ileri gelen bir soğukluk vardı. Bu sezon ise daha çok forma giyen Arjantinli oyuncu Sergio Agüero'nun devre arasında Real Madrid'e transfer olacağı iddia edildi.  Manchester City tarihinin en skorer oyuncusu rekorunu kıran Sergio Agüero'nun bir süredir takımdan ayrılmak istediği konuşuluyordu. 

El Clasico sonrası Agüero yeniden R. Madrid'in gündemine geldi

Yıldız golcünün takımın menajeri Pep Guardiola'yla sorunlar yaşadığı iddia edilirken devre arasında başka bir kulübe transfer olabileceği belirtilmişti.  İspanya'da yayım yapan ve Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca gazetesi ise bugün Sergio Agüero ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.  El Clasico'da Barcelona'ya 3-0 yenilerek büyük bir hüsran yaşayan Real'in Arjantinli futbolcuyu gündemine aldığı yazıldı.

Real Madrid taraftarları, Barça karşısında alınan yenilginin ardından özellikle Karim Benzema ve Cristiano Ronaldo'yu hedef tahtasına oturtmuştu. (CnnTürk)

Senin için hazırladığımız haberler