Sergio Busquets: 'Bence ligler artık devam edemez'

16.04.2020 - 17:01 | Son Güncellenme: 16.04.2020 - 17:01

Dünyadan ve Avrupa'dan futbol haberleri... İspanya La Liga takımı Barcelona'nın tecrübeli oyuncusu Sergio Busquets, koronavirüsü hakkında açıklamalarda bulundu. Busquets 'La Liga devam edecek mi' sorusunu da yanıtladı. İşte detaylar...

La Liga ekibi Barcelona’nın tecrübeli futbolcusu Sergio Busquets, koronavirüs gündemi ve İspanya Ligi’nin geleceği hakkında konuştu. 31 yaşındaki futbolcu, ligde kalan haftaların tamamlanabileceğini düşünmediğini söyledi.

Maçların devam etmesinin mümkün olmadığını söyleyen Busquets, ''Bu saatten sonra devam etmek çok zor olacaktır. Sürecin başında olayların nasıl gelişeceğini görmek istedim ve bence şu an zirve noktaya ulaştık. Artık iyi haberler gelmesini bekliyorum. Ligler ise bu sezon için bence devam edemez'' dedi.

'Belirsizliklerin içinde yaşamak kolay olmuyor'

Koronavirüs nedeniyle zor bir sürecin içinde olduklarını belirten orta saha oyuncusu, ''Belirsizliklerin içinde yaşadığımız için kolay olmuyor ancak çocuklarımla daha çok vakit geçirebildim. Bu süreçte topla pek fazla antrenman yapma şansım olmuyor ancak bize verilen özel idmanlarımızı uyguluyorum'' şeklinde konuştu.

Barcelona, ligler tatil olmadan önce La Liga’da Real Madrid’in 2 puan üzerinde lider konumda bulunuyordu.

AJANSSPOR - DIŞ HABERLER

Senin için hazırladığımız haberler