Sergio Conceiçao: Şampiyonlar Ligi'nde hayal kurmaya devam edeceğiz

07.12.2017 - 13:53 | Son Güncellenme: 07.12.2017 - 13:53

Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao, Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu’na çıkmalarını değerlendirdi. Monaco maçını farklı kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Conceiçao, Devler Ligi’ndeki hedeflerini anlattı.

Takımının, karakter ve kalite ortaya koyduğunu anlatan 43 yaşındaki Portekizli teknik adam, futbolda dünyanın kulüpler bazındaki en önemli turnuvasında gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerinin altını çizdi.

“Tur atlamayı hak ettik”

Conceiçao, “Şampiyonlar Ligi’nde Son 16’ya kalmayı hak ettik. Devler Ligi’nde bu sezon 16’ya kalan tek Portekiz ekibi olduk. Tabii ki geliştirmemiz gereken yönler var. Biz işimizi yaptık ve hak ettiğimiz bir sonuç aldık” dedi.

“Hayal kurmaya devam edeceğiz”

Porto’nun istekli oluşundan memnun olduğunu söyleyen Conceiçao, “İlk hayalimiz gruptan çıkmaktı. Ancak hiçbir şeyden vazgeçmeyiz ve hayal kurmaya devam edeceğiz. Ama şimdi konsantre olmamız gereken maçlar var. Setubal maçını kazanmak istiyoruz. Çünkü ligde de şampiyonluk hedefimiz var.” diye konuştu.

“Aboubakar takdir ettiğim bir oyuncu”

Sergio Conceiçao, Monaco maçında 2 gol atan ve ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Aboubakar’ı da değerlendirdi. Övgü dolu sözler sarf eden Porto teknik direktörü, ”Aboubakar takım içinde takdir ettiğim oyunculardan biri.” yorumunda bulundu. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler