Sergio Gomez'den Real Madrid yorumu: "Bence Galatasaray maçında..."

21.10.2019 - 20:10 | Son Güncellenme: 21.10.2019 - 20:10

Sergio Gomez'den Real Madrid yorumu: "Bence Galatasaray maçında..."

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.hafta maçında yarın İspanyol ekibi Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı’nda yarın saat 22:00’de başlayacak mücadele öncesinde AS Gazetesi Real Madrid Muhabiri Sergio Gomez, Radyospor’a konuştu.

Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Sergio Gomez, Real Madrid ile ilgili son bilgileri paylaştı. Sergio Gomez’in dev maç öncesinde değerlendirmeleri şu şekilde:

Sergio Gomez: "Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ndeki geleceğini ortaya koyacak"

Çok zor bir maç. Real Madrid, Mallorca’ya kaybetti ve eksikleri var. Grupta 1 puan aldılar. Zinedine Zidane’ın geleceği de belirsiz. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’ndeki geleceğini ortaya koyacak. O açıdan son derece zor bir maç olacak. Real Madrid açısından maçın zor geçeceğini düşünüyorum.

Sergio Gomez: "Bale ile ilgili saha dışı problemler olabilir"

Bale ve Modric kadroda yok. Modric’in sakatlığı var ama Bale ile ilgili saha dışı bazı etkenler sebebiyle kadroda olmadığı konuşuluyor. Mallorca maçında dinlendirildi. Bu maçın kadrosuna da davet edilmedi. Real Madrid bir bilgilendirme yapmadı. Bale konusunda sakatlık dışında bazı etkenler olabilir. Real bir bilgilendirme yapmadı ve bu tuhaf. Sakatlığı vardı ama Galatasaray kadrosunda olması bekleniyordu. Bale ile ilgili başka problemler olduğu İspanya’da konuşuluyor.

Sergio Gomez: "Modric ve Bale'in eksikliği hissedilecektir"

Modric ve Bale eksikliği önemli. Özellikle Modric orta sahadaki ofansif özellikleri inşa eden bir oyuncu. Bale de ileride her an tehlike yaratacak bir oyuncu. Elbette Zidane’nın elinde Isco, Eden Hazard gibi etkili isimler de var. Elbette ki iki eksilik hissedilecektir. Bale, her ne kadar son dönemlerde eleştirilse de gole yakın oyunculardan biri.

Sergio Gomez: "Galatasaray maçında anahtar oyuncu Casemiro olacaktır"

Bence Casemiro çok önemli olacak. Eksikleri de düşündüğümüzde… Bazı sakatlık problemleri yaşadı ama bu maçta iyi bir yeterlilikte oynaması gerekiyor. Ne Hazard, ne Benzema. Bence hem ofansif hem de defansif etkinliği o düzenleyecek. Casemiro’nun performansı bu maçta çok etkili olacaktır. Modric de orta sahayı aktif tutuyordu. Bale de gole yakındı. Eksikler önemli. Casemiro iyi bir performans sergilemek durumunda. Galatasaray maçında en kritik ve anahtar oyuncu olacaktır.

Sergio Gomez: "Galatasaray maçı kaybedilirse Zidane gidebilir"

Evet, Galatasaray maçı kaybedilirse Zidane gidebilir. Durumu çok zor. Kaybetmeleri durumunda Zidane’ın gönderilmesi gündeme gelebilir. Zidane böyle kriz dönemlerini daha önce başarılı yönetmişti. Galatasaray maçında da bunu yapmayı deneyecektir. Farklı bir Real Madrid izlettirmek istiyor. Real Madrid kazanırsa, kriz ve sıkıntı ortamından takımı da çekmiş olacak. Aksi bir sonuçta Real Madrid başka bir teknik adam arayışına girecektir. Zor bir maç. Galatasaray’a karşı çok zor bir maç oynayacak Real Madrid.

Senin için hazırladığımız haberler