Galatasaray'da Oliveira'dan Beşiktaş Derbisi Öncesi Jorge Jesus Sözleri

Orhan Gülek
28.04.2023 - 11:01 | Son Güncellenme: 28.04.2023 - 11:27

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sergio Oliveira, Beşiktaş derbisi öncesi Jorge Jesus'un "Türkiye'de maçlar sahada oynanmıyor" sözlerine yanıt verdi.

Galatasaray'da Oliveira'dan Beşiktaş Derbisi Öncesi Jorge Jesus Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da Sergio Oliveira, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sarı kırmızılı takımın idmanı öncesi açıklamalarda bulundu.

"Kazanarak devam etmeliyiz"

Beşiktaş derbisinde mutlak kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Oliveira, "Şampiyonluk uzun bir yol. Şimdiye kadar iyi geldik ama bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Önümüzdeki maçları da kazanarak ilerlememiz gerekiyor. Önümüzde 6 maç var. Kazanarak devam etmeliyiz." dedi.

Oliveira, Gomis sorusuna cevap verdi

Fatih Karagümrük maçından önce artık oynamak istediğini söyleyen ve bu yüzden kadroda yer almayan Bafetimbi Gomis, daha sonra Teknik Direktör Okan Buruk ve takım arkadaşlarından özür dilemişti.

Oliveira bu konuda ise, "Sizler gazeteciler olarak elbette Bafe-Mauro konusunu soruyorsunuz. Bunu anlayabiliyorum ama biz bir aileyiz. Bu şekilde de devam edeceğiz." dedi.

"Derbilerdeki sırrımız; ciddi, hırslı ve mütevazı olmak"

Sergio Oliveira sözlerini şöyle sürdürdü:  İlerdeki yıllarda ne olur bilmiyorum ama geçen gün NBA röportajı izledim, çok doğru bir söz vardı. Kazanabilirsiniz, kaybedebilirsiniz ama önemli olan her gün mücadele etmenizdir. Derbilerdeki sırrımız; ciddi, hırslı ve mütevazı olmak. Beşiktaş maçını kazanmaya hazırız.''

"Türk Ligi'nde gerçekten çok yüksek bir seviye var"

Galatasaray'ı kendi evi gibi gördüğünü dile getiren ve Jorge Jesus'un Süper Lig için 'Maçlar masada kazanılmıyor' sözleri hakkında da konuşan Oliveira, şu ifadeleri kullandı:

"Haberleri takip etmiyorum. Hocanın söylediklerini bilmiyorum. Türk Ligi'nde gerçekten çok yüksek bir seviye var. Çok iyi oyun oynanıyor. Bence geliştirilebilecek şeyler de var tabii bunun yanında. İletişim, pazarlama gibi konularda biraz daha iyi olabiliriz. Çok iyi oyuncular var bu lig içinde. Sadece deneyimli oyuncular değil genç oyuncular da var. Onların da daha büyük takımlara gelme olasılıkları var. Ben 30 yaşında geldim. Mental ve fiziksel olarak hala iyi olduğum bir dönemde geldim. Ben çok teşekkür ediyorum, burada harika şekilde karşılandım. Kendimi burada evimde gibi hissediyorum." 

Sergio Oliveira'nın performansı

Geçtiğimiz sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren 30 yaşındaki oyuncu sezon başında katıldığı sarı - kırmızılıların adeta orta alandaki beyni oldu.

Bu sezon ligde oynadığı 27 maçta üç gol ve dört asistlik performans sergileyen Oliveira, Türkiye Kupası'nda ise iki maçta oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler