Galatasaraylı Sergio Oliveira'dan üzen haber!

Feride Kara
28.11.2022 - 14:32 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 15:34

Galatasaray yapılan antrenmanda sakatlanan Portekizli futbolcu Sergio Oliveira'nın sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık tespit edildiğini açıkladı.

Galatasaraylı Sergio Oliveira'dan üzen haber!

Galatasaray'da antrenmanda sakatlanan Portekizli futbolcu Sergio Oliveira'nın son durumu belli oldu.
 

Galatasaray'dan açıklama

Futbolcumuz Sergio Oliveira’nın bugün Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde çekilen MR’ında sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

 

Sakat oyuncuların son durumu

Galatasaray'da kemik ödemi oluşan ve bir süredir tedavisine devam edilen Rashica ve yine Medipol Başakşehir maçında sol arka adalesinde 2'nci derece zorlanma ve yırtık tespit edilen Emre Taşdemir ile iki hafta önce iç yan bağlarında yırtık oluşan ve tedavisine devam edilen Mathias Ross yapılan idmanda yer almamıştı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, sol beki Dünya Kupası'nda buldu!
Habere Git

Sergio Oliveira'dan sakatlık açıklaması

Portekizli oyuncu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Bugün MR çektim ve sağ ayak bileği yan bağlarında yırtık tespit edildi. Profesyonel bir sporcu olarak her zaman sakatlanma riskine maruz kaldığımızı biliyorum ama iyileşme için en önemli şey zihinsel gücümüzü korumak ve dönüşe daha güçlü bir şekilde odaklanmaktır. İyileşmeye çoktan başladım ve yakında savaşa yeniden katılmak için döneceğim. Tüm destek mesajlarınız için teşekkür ederiz. Bu aşamanın üstesinden gelmek için bana teşvik ve iyi enerji veriyorlar." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler