Sergio Oliveira'dan Hakem Zorbay Küçük'e Gönderme: "Sessiz Kalınması İmkansız!"

İsa Kethüda
18.03.2023 - 16:08 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 16:21

Galatasaraylı futbolcu Sergio Oliveira, Konyaspor'a 2-1 yenildikleri maçta yaşanan bir pozisyon sonrası hakem Zorbay Küçük'e göndermede bulundu. Detaylar.

Sergio Oliveira'dan Hakem Zorbay Küçük'e Gönderme: "Sessiz Kalınması İmkansız!"

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde lider Galatasaray deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Leo Dubois'e yapılan faul kırmızı kart

Sarı-kırmızılı takımda forma giyen Sergio Oliveira, yeşil-beyazlı takımda oynayan Ahmet Oğuz'un Leo Dubois'e yaptığı faulün açık bir kırmızı kart olduğunu söyledi.

"Buna sessiz kalınması imkansız"

Sosyal medya hesabından ilgili pozisyonu paylaşın Oliveira, "Normalde hakem kararlarıyla ilgili konuşmam ama buna sessiz kalınması imkansız.

İlgini Çekebilir
MHK Başkanı Lale Orta'dan VAR odasına girdiği iddiasına cevap
Habere Git

"Dubois'e Konyaspor maçında yapılan açık bir kırmızı kart"

Dubois'e Konyaspor maçında yapılan açık bir kırmızı kart. Bu mağlubiyetin sorumluluğunu üstleniyoruz. Galibiyetlerimizin başkalarının canını yaktığını biliyoruz ama kaybedeceğimizden çok daha fazlasını kazanacağımıza alışın." ifadelerini kullandı. 

Şahan Gökbakar: "Zorbay Bey ve VAR'cı Serkan Bey siz çok kötü hakemlersiniz!"

Türk komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar da, maçın hakemi Zorbay Küçük'e sosyal medya hesabı Twitter üzerinden eleştirilerde bulundu. Gökbakar paylaşımında, "Zorbay Bey inşallah size de böyle basarlar...

VAR'cı Serkan Tokat, Başakşehir-Beşiktaş maçında ayağı kayıp düşerken Gedson'un bileğine tabanı gelen adama kırmızı verdiriyorsun. Bu maçta topla alakası olmadan direkt rakibinin bileğine basan adama sarı öyle mi? Zorbay Bey ve VAR'cı Serkan Bey siz çok kötü hakemlersiniz!" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Sezon ortasındaki talimat değişikliği Alanyaspor için yapılmış
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler