Sergio Ramos yerine Çağlar Söyüncü

Orhan Gülek
24.06.2021 - 20:24 | Son Güncellenme: 24.06.2021 - 20:40

İngıltere Premier Lig'de Leicester City'yle başarılı bir sezonu geride bırakan milli oyuncu Çağlar Söyüncü'ye Real Madrid'in transferi için devreye girdiği belirtildi.

Sergio Ramos yerine Çağlar Söyüncü

AJANSSPOR - HABER

Leicester City'yle başarılı bir sezonu geride bırakan ancak A Milli Takım ile EURO 2020'ye veda eden Çağlar Söyüncü için La Liga'nın dev kulübü Real Madrid'in devreye girdiği belirtildi.

Eflatun-beyazlılarda teknik direktör Jose Mourinho döneminde şef scout olarak görev yapan ve yeni sezonda sportif direktörlük yapacak olan Luis Campos, Çağlar Söyüncü’nün peşinde olduğu ve Campos'un Leicester ile Çağlar transferini görüşmeye hazırlandığı iddia ediliyor.

Sergio Ramos'un yerini alacak mükemmel stoper

Marca gazetesine göre sezon sonu Real Madrid'den ayrılan Sergio Ramos'un yerine Leicester City'nin stoperi Çağlar Söyüncü'yu getireceğini yazdı.

Çağlar Söyüncü'nün performansı

Freiburg'tan 2018 yılında Leicester City'ye transfer olan milli yıldızımız bu sezon lacivert beyazlılarla Premier Lig, Federasyon Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere toplam çıktığı 32 maçta 1 gol atmayı başardı. Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibiyle geçtiğimiz sezon Federasyon Kupası zaferi yaşamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler