Sergio Ramos'tan Real Madrid'e kötü haber

13.01.2020 - 15:43 | Son Güncellenme: 13.01.2020 - 15:43

İspanya Super Kupası'nı Atletico Madrid karşısında penaltı atışları sonucu kazanan Real Madrid'de Sergio Ramos'un sakatlığı gündemde.

33 yaşındaki yıldız oyuncu, karşılaşmanın 61. dakikasında, Alvaro Morata ile girdiği ikili mücadele sonrasında ayak bileğinden sakatlık yaşamasına karşın, 120 dakika boyunca sahada kaldı ve Los Galacticos'a kupayı getiren penaltı golünü kaydetti. İspanya basınından AS'ta yer alan habere göre, sağ ayak bileği burkulan Sergio Ramos'un 15 gün sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor. Deneyimli savunmacı, La Liga'da Sevilla ve Real Valladoid maçlarının yanı sıra, Real Madrid'in Kral Kupası'ndaki ilk maçında forma giyemeyecek.

Panenka penaltısı denemek istemiş

Şampiyonluktan sonra açıklamalarda bulunan Sergio Ramos, Süper Kupa'yı getiren penaltı vuruşu ile ilgili açıklamalarda bulundu. "O şekilde (Panenka) penaltı atmayı düşündüm." diyen deneyimli savunmacı, "Fakat bileğim bunu yapacak kadar iyi değildi ve ben de emin olduğum en iyi şeyi yaptım." ifadelerini kullandı. Sergio Ramos, iki kez duraksadığı vuruşta, topla Atletico Madrid kalecisi Jan Oblak'ı ters köşelere gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler