Sergio Ramos'un menajeri transfer için uçtu! Yeni adresi...

01.07.2021 - 15:41 | Son Güncellenme: 01.07.2021 - 19:14

Real Madrid'in efsanesi ve eski kaptanı Sergio Ramos'a Bayern Münih, City ve PSG talip oldu. Ramos'un menajeri ve kardeşi Fransa'ya uçtu. İşte detaylar.

Sergio Ramos'un menajeri transfer için uçtu! Yeni adresi...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İspanya Ligi ekiplerinden Real Madrid'den ayrılan Sergio Ramos ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Real Madrid'in eski kaptanı Ramos, Fransa Ligi'nin yolunu tutabilir. Detaylar haberde...

Ramos için en ciddi aday PSG

16 yıl süren Real Madrid kariyeri son bulan Ramos'a Bayern Münih, Manchester City ve Paris Saint Germain'in talip olduğu iddia edilmişti. Ramos transferinde en ciddi adayın PSG olduğu gündemde. 

2 yıllık anlaşma

Ramos'un kardeşi ve menajeri Rene Ramos'un, Paris Saint Germain ile görüşme yapmak için Paris'e uçtuğu öne sürüldü. Görüşmelerin birkaç güne netleşmesi bekleniyor. RMC'ye göre ise futbolcu ile anlaşma tamam ve 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

Real Madrid'in teklifini kabul etmedi

Hatırlanacağı üzere Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Ramos'a yeni bir teklif sunduklarını ancak; Ramos'un kabul etmediğini ifade etmişti. 

Perez, "Ramos'u oğlum gibi severim. Kendisiyle görüştük ve teklif sunduk. Ama kabul etmedi. Umarım bizim kendisine sunduğumuz şartlardan fazlasını verebilen bir kulübe gider" demişti.

PSG gözünü kararttı

Paris ekibi özellikle Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak ve başarıya direkt etki edecek bir takım kurmak istiyor. Fransız kaynaklar, şampiyonluğu Lille'e kaptıran PSG'nin bu konuda gözünü kararttığını yazmıştı.

Wijnaldum transfer edilmişti

Georginio Wijnaldum ile el sıkışan PSG, kaleci Gianluigi Donnarumma ve Inter Milan sağ beki Achraf Hakimi gibi isimlerin de transferinde ön plana çıkan kulüp olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler