Sergio Ramos'un 93 ve 15 dövmeleri merak konusu oldu! Anlamı...

Cem Ergün
16.06.2024 - 18:18 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 18:34

La Liga ekiplerinden Sevilla ile sözleşmesi bu yaz sona erecek olan Sergio Ramos'un kafasına yaptırdığı yeni dövmelerin anlamı merak konusu oldu.

Sergio Ramos'un 93 ve 15 dövmeleri merak konusu oldu! Anlamı...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İspanyol yıldız Sergio Ramos, geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri'ne seyahat ederek Boston Celtics ve Dallas Mavericks arasındaki NBA final serisi maçını tribünden takip etti.

Doncic'e forma hediye etti

Ramos, final maçı öncesinde Dallas Mavericks'in yıldızı Luka Doncic ve takımın eski efsanesi Dirk Nowitzki ile bir araya geldi. Ramos, Doncic'e İspanya Milli Takımı forması hediye etti.

Yeni dövmeleri dikkat çekti

Bu anları Instagram hesabından paylaşan Sergio Ramos'un, başının sağında ve solunda yer alan yeni dövmeleri merak konusu oldu.

"93" ve "15" dövmeleri

İspanyol savunmacının başının her iki tarafında "93" ve "15" sayılarının dövmesinin olduğu görüldü.

Yeni dövmelerin anlamı

İspanyol basınından Marca, bu dövmelerin anlamını açıkladı. 93 sayısının resmedildiği dövmenin, Sergio Ramos'un Real Madrid formasıyla Atletico Madrid'e karşı oynadığı Şampiyonlar Ligi finalinde attığı golün dakikasını temsil ettiği belirtildi.

15 sayısının yer aldığı dövmenin ise 2007 yılında vefat eden futbolcu Antonio Puerta'nın forma numarasını temsil ettiği ifade edildi. Haber detayında Puerta'nın, Ramos'un yakın arkadaşlarından biri olduğu vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler