Sergio Rico'nun menajerinden Galatasaray ve Beşiktaş açıklaması!

07.07.2020 - 17:06 | Son Güncellenme: 07.07.2020 - 21:04

Sergio Rico'nun menajerinden Galatasaray ve Beşiktaş açıklaması!

Galatasaray'ın ilgilendiği konuşulan Sergio Rico'nun menajeri Miguel Alfaro, Radyospor Haber Müdürü Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan teklif aldılar mı? Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor mu? Sergio Rico kimdir?

Özgür SANCAR / AJANSSPOR ÖZEL

Fernando Muslera'nın Rizespor karşılaşmasındaki sakatlığından sonra gelecek sezonun bir bölümü için kaleci areayışlarına başlayan Galatasaray, gündemine İspanyol file bekçisi Sergio Rico'yu aldı. Beşiktaş'a da önerilen kalecilerin başında gelen Sergio Rico için şu anda Galatasaray ağır basan taraf. Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesi halinde bir kaleci takviyesi isteyen Sergen Yalçın aksi takdirde yola Utku-Ersin ikilisiyle devam etmeyi planlıyor. Şu anda kiralık olarak PSG forması giyen kalecinin menajeri Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

"Sergio Rico'nun Türkiye'ye bakışı pozitif"

Oyuncusunun olası Türkiye'ye transferiyle ilgil konuşan Sergio Rico'nun Menajeri Miguel Alfaro, "Beşiktaş ve Galatasaray'ın kaleci arayışı olduğunu biliyoruz. Beşiktaş ve Galatasaray önemli seçenekler ancak o şu anda PSG ile birlikte Şampiyonlar Ligi'ne odaklanmış durumda. Şampiyonlar Ligi sona erdikten sonra Sevilla'yla konuşacağız. Sergio Rico'nun Türkiye'ye bakışı pozitif. Türk takımlarını tanıyor ve böyle bir gelişme olabilir" şeklinde konuştu.

Sergio Rico'yu tanıyalım...

26 yaşındaki Sergio Rico son sezonda PSG'e kiralandı. Bonservisi Sevilla'da olan Sergio Rico, bu sezon PSG formasıyla ligde 2 maçta forma giydi. Kariyerinde daha önce Fulham forması giyen Sergio Rico, Sevilla altyapısında yetiştiştikten sonra uzun yıllar İspanyol ekibinde görev yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler