Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'in Listesindeki Serhan Çetinsaya Kimdir?

26.05.2022 - 19:02 | Son Güncellenme: 26.05.2022 - 19:39

Seçimde Fuat Çimen ile yarışacak Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yönetim kurulu listesindeki Serhan Çetinsaya kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? İşte detaylar.

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'in Listesindeki Serhan Çetinsaya Kimdir?

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, başkanlığa tekrar aday olduğunu duyurdu. Çebi'nin yönetim kurulu listesi belli oldu. 29 Mayıs Pazar günü yapılması planlanan seçim için Ahmet Nur Çebi'in teslim ettiği yönetim kurulu üyeleri listesinde Serhan Çetinsaya'nın ismi de yer aldı. Peki Serhan Çetinsaya kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Serhan Çetinsaya kimdir, kaç yaşında?

Serhan Çetinkaya, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. 32 yaşındaki Serhan Çetinsaya, Işık Lisesi’nde başladığı lise öğrenimini İsviçre’de tamamladı. Palm Beach State College’da İnşaat Teknikerliği üzerine eğitim gördükten sonra lisans eğitimine Florida International University İnşaat Proje Yönetim Bölümü’nde devam etti.

Serhan Çetinsaya ne iş yapar?

Uzmanlığı "İnşaat Planlama ve Bütçe"  üzerine olan Serhan Çetinsaya, aile şirketi Artaş İnşaat’ta yönetim kurulu üyesidir. Konut sektöründe bugüne dek 21.000 konut teslim eden Artaş İnşaat, turizm ve perakende sektörlerinde de birçok inşaata imza atmış, işletmeciliğini ve yönetimini üstlenmiştir.

Firmanın Avrupa Konutları markası ile gayrimenkul üretiminde etkin olan Serhan Çetinsaya, Vadistanbul markası ile de AVM yönetimindedir. İleri derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Senin için hazırladığımız haberler