Serhat Akın, Ateşi Yaktı! Joachim Löw, Fenerbahçe'ye...

Akın Ungan
09.01.2022 - 13:24 | Son Güncellenme: 09.01.2022 - 13:45

Teknik Direktör Johachim Löw, yeni hocasını arayan Fenerbahçe'ye çok yakın. Eski futbolcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından paylaştı. İşte detaylar...

Serhat Akın, Ateşi Yaktı! Joachim Löw, Fenerbahçe'ye...

Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe yeni teknik direktör arayışlarına devam ederken, Joachim Löw ile görüşmelerde büyük ölçüde ilerleme kaydetti. Eski Fenerbahçe futbolcusu Serhat Akın, gece yarısı saat 12.30'da konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Joachim Löw anlaşmasında kritik saatlere giren Sarı-Lacivertliler, Alman Hoca'nın istekleri karşısında kararı, Başkan Ali Koç'a bıraktı. Koç'un kararının ne olacağı merak konusuyken, Serhat Akın'ın paylaşımı, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı.

"I Löw you..."

1 Temmuz 2000 yılında Fenerbahçe'ye transfer olarak, 5 sene Sarı-Lacivertli formayı terleten Serhat Akın, ingilizce paylaşımda bulundu. Gece yarısı, 12.30'da yaptığı paylaşımda Serhat, "I Löw U Fenerbahçe" diyerek, Joachim Löw'ü işaret etti. Bu paylaşım, kısa sürede beğeni toplarken, taraftarları da heyecanlandırdı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hareketli saatler! İşte Löw'ün Başkan Ali Koç'tan istekleri
Habere Git

Löw'ün Fenerbahçe karnesi

1998/99 sezonunda Fenerbahçe'nin başında 38 maça çıkan genç Joachim Löw, 24 galibiyet, 6 beraberlik, 8 mağlubiyet topladı. O sezon Sarı-Lacivertliler, ligde 72 puan toplayarak, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardında, 3. sırada yer aldı.

Serhat Akın'ın futbol kariyeri

Almanya'nın Karlsruhe takımında futbol hayatına başlayan Serhat Akın, 1 Temmuz 2000'de bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye geldi. Sarı-Lacivertliler'den Anderlecht'e giden Serhat, Köln, Kocaelispor, Konyaspor, Karlsruhe, Turgutluspor, Altay, TSV Grunbach ve Berliner AK'de top oynadı.

Fenerbahçe'de toplam 153 maça çıkan Serhat Akın, 49 kez rakip fileleri sarsarken, 27 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler