Serhat Akın: "Kocaman devam etseydi, Fenerbahçe ligde ilk 3 içerisindeydi"

18.02.2019 - 17:13 | Son Güncellenme: 18.02.2019 - 20:13

Serhat Akın: "Kocaman devam etseydi, Fenerbahçe ligde ilk 3 içerisindeydi"

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın; Ersun Yanal, Aykut Kocaman ve Abdullah Avcı hakkında açıklamalarda bulundu.

Akın, Süper Lig'deki şampiyonluk favorisinin de Beşiktaş olduğunu açıkladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Serhat Akın, "Eleştiri yaparken Fenerbahçe'nin iyiliğini isteyen birisiyim. Sessiz kalmak Fenerbahçe'ye bir fayda sağlamaz. Fenerbahçe şu anda küme düşme potasında, Fenerbahçe'nin önünde zorlu Zenit ve Beşiktaş maçı var. Fenerbahçe, Beşiktaş maçını kazanamazsa sezon sonuna kadar küme düşme hattında o sıkıntıyı yaşayacaktır. 

Fenerbahçe'nin kötü bir kadrosu yok. Ara transfer döneminde birçok oyuncu geldi. Neden Ersun Yanal'ı eleştirmiyoruz? Kayserispor maçında hakem suçlu! Konyaspor maçında suçlu kim? Fatih Terim ve Aykut Kocaman'ı eleştirebiliyoruz fakat Ersun Yanal konusunda algı farklı yerlere gidiyor. Ben bu durumdan çok rahatsızım. Hep kadro kötü! Sürekli bir algı operasyonu var. Ben de Ersun Yanal'ı istedim. Fakat eleştirebilmeliyiz. Konyaspor maçındaki oyuncu değişikliklerini sorgulayabiliriz. Moses her dakika gol atabilirdi" dedi.

Akın, " Ersun Yanal, Fenerbahçe tarihindeki en erken şampiyonluğu yaşattı. Trabzonspor'da başarılı olmadı. Gençlerbirliği'nde başarılıydı. Ersun Yanal keşke sezon öncesi gelseydi. Fenerbahçe'de hep bir kararsızlık vardı. Ersun Yanal süreci çok uzadı. Ersun Yanal gelecek dendi. Yanal, 'Söz konusu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır' dedi. O süreç bile 4 hafta sürdü. Fenerbahçe'deki kararsızlık beni yordu! 

Kayserispor maçında sonra her şeyi hakeme bağlamakta yanlıştı! Zenit'i eleyebilir miyiz? Evet eleyebiliriz. 60. dakikadan sonra düşen bir takımımız var. Zenit'i eleyip, ligde başarısız olacaksak elemeyelim... Biz, 4 senedir Beşiktaş'tan kötü futbol oynuyor. Kötü de kadromuz yok! Sosyal medyada Ersun Yanal korunuyorsa bu yanlış bir algı! Benim Ersun Yanal'la bir sorunum yok ki!" diye konuştu. 

Serhat Akın sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Abdullah Avcı sezon öncesi doğru bir tercih olurdu. Ben, Aykut Kocaman'ın oynattığı futbolu beğenmiyorum. Fakat sezon öncesi Aykut Kocaman'la devam edilmeliydi.Fenerbahçe'de sezon öncesi Aykut Kocaman devam etseydi şu anda ligde ilk 3 içerisinde yer alırdık. Süper Lig'de büyük çoğunluğun şampiyonluk favorisi Başakşehir fakat ligi sonuna kadar götürebilir mi? Onu bilmiyorum... Benim gizli favorim Beşiktaş... Beşiktaş ara transfer döneminde önemli takviyerler yaptı. Kagawa çok ekstra bir oyuncu"

Serhat Akın'dan gönderme

Fenerbahçe'nin eski futbolcu Serhat Akın, Atiker Konyaspor maçının ardından adeta çileden çıktı.

Maçın ardından Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın kelimenin tam anlamıyla isyan ederek hakem göndermesinde bulundu. 

 

Fenerbahçe'de yıldız futbolcudan iyi haber...

Zenit maçı öncesi ısınma hareketleri yaparken kasığında yaşadığı sakatlık sonucu kısmi yırtık tespit edilen Tolgay, 6 gün içinde takıma döndü.
Sakatlığını atlatan Tolgay'ın, sarı-lacivertlilerin bugün yaptığı antrenmanın tamamında takımla çalıştığı belirtildi.
Tecrübeli futbolcunun, Zenit'le 21 Şubat Perşembe günü oynanacak rövanş maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 25 Şubat Pazartesi günü yapılacak Beşiktaş derbisinde forma giyebileceği öğrenildi.
Öte yandan sarı-lacivertliler, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde Zenit'le Rusya'da yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına başladı.
Senin için hazırladığımız haberler