Serhat Akın'dan çarpıcı sözler! Aziz Yıldırım, Anelka, Hadise...

08.05.2018 - 17:04 | Son Güncellenme: 08.05.2018 - 17:04

Serhat Akın'dan çarpıcı sözler! Aziz Yıldırım, Anelka, Hadise...

Serhat Akın, twitch canlı yayınında Fenerbahçe yıllarında yaşadığı eğlenceli anılarından bahsetti. Akın; Aziz Yıldırım, Anelka ve ünlü şarkıcı Hadise hakkında çarpıcı sözler sarf etti. 

Anelka kadar rahat bir adam görmedim. Cumartesi maç var. Ben adamı sadece Perşembe günü görüyordum. Adam Paris'e tedavi olmak için gidiyordu. İdmana çıkmıyordu ama Cumartesi maça çıkıyordu.
Bir gün Anelka geldi... Miami'de evi varmış. Evin değeri 25 milyon dolarmış 14 milyon dolara bırakıyormuş. Satmaya çalışıyor. Bizim bütün takımı toplasan 1 milyon dolar çıkartamazsın. 14 milyon ne! Neymiş okyanusta yunusları görüyormuş.
Bizim UEFA Kupası'nda Real Zaragoza ile oynadığımız bir maç var. Ligde 14. sıradalar ilk maçı 1-0 kaybettik. 90 dakika oynadım ayağıma bir kere top değmedi. Adamlar nasıl pas yapıyor, böyle bir şey olamaz. 90 dakika topa değemedim. Ligde 4. falan olsalar hayatımız kayacak.
İkinci maç orada kazanmamız lazım. Yine aynı senaryo, ayağım topa değmedi. İyi pas yapıyorlar, antrenman maçı gibi. Devre arasında başkan girdi soyunma odasına.
Aziz Yıldırım kaptan kim diye sordu. Herkes birbirine bakıyor. Ümit Özat kaptan sesi çıkmıyor. Başkan da bana bakıyor. Sanki kaptan benim. Saklanmaya çalıştım. Bu maçı alacaksınız dedi. Eğer kazanamazsanız İstanbul'a nasıl dönersiniz siz düşünün.
Ben Anelka'ya 3,7 milyon euro veriyorum. Boşuna mı veriyorum? Bundan sonra bütün topları Anelka'ya atacaksınız. Maça bir çıktık. Tuncay kaleciyle karşı karşıya Anelka sağ kanatta kenardaki Anelka'ya pas atıyor. Kalenin önünde vurmuyoruz herkes sahada Anelka'yı arıyor. Başkandan çok korkuyorduk.
Bir maç kazanmışız ertesi gün iznimiz var. Ali Güneş'le beraber kalıyorduk, bekar hayatı... PlayStation falan oynuyoruz. Akşam karnımız acıktı. Bostancı'da dürümcüler sabaha kadar açıktır.
Çıktık bir tane dürümcüye girdik. Tam dürümü ısıracağım bir arabadan Aziz Yıldırım'ım sağ kolu çıktı. Ne yapıyorsunuz siz burada falan dedi. Ali ile ikimiz varız mekanda. Maç kazandık, karnımız aç dışarı çıktık dedim. Aziz Yıldırım'a çöpçüden falan haber gidiyormuş. Herkesten haberi oluyordu.
Rüştü Reçber ile aynı odada kalıyorum. Ogün Temizkanoğlu kaptan. Maçlar geç olduğu için bunlar geç yatıyor. Ben de erken yatmak istedim. Bunlar bir tavla oynuyor. Öyle bir ses yapıyorlar ki uyuyamıyorum, havaya zıplıyorum. Bir oldu, iki oldu. Benim de yaş 21 yeni yeni palazlanıyorum. Bunlara bir ayar çekeyim dedim. Işığı kapattım herkes odasına gidip yatsın dedim. Sonra bunlar beni bir dövdü. Maça bir çıktım her yer morarmış.

CNN Türk - Skorer

Abonelerinden biri 'Hadise'yle birlikte oyun oynar mısın?' teklifi yapınca Akın; 'Olur Hadise'yi tanıyorum eskiden. Google'a girerseniz Hadise'yle bir röportajımız vardı o zaman. Ben Anderlecht'te oynuyordum o zaman. Evli falan değildim, gençtim.Ben yeni popüler oluyordum o dönem, Hadise de yeni yeni duyuluyordu. Hadise o zaman küt saçlıydı ve çirkindi. Beğenmemiştim. Allah beni kahretmesin. Sonradan açıldı. Arap atı gibi.' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler