Serhat Akın'dan Fenerbahçe ve teknik direktör yorumu: "Bu iş tamam"

10.02.2021 - 09:41 | Son Güncellenme: 10.02.2021 - 09:47

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılacağı gündemde. Fenerbahçe'nin eski golcüsü Serhat Akın yaptığı bir yayında sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörünün kim olacağı sorusuna yanıt verdi. Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi bitti mi, Daum ile anlaşma mı sağlandı? İşte Serhat Akın'ın yorumu...

Serhat Akın'dan Fenerbahçe ve teknik direktör yorumu: "Bu iş tamam"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de Galatasaray ile oynanan derbiyi 1-0 kaybeden ve Ziraat Türkiye Kupası’ndan da Başakşehir yenilgisiyle elenen Fenerbahçe’de Erol Bulut ile yolların ayrılacağı iddia ediliyor. Erol Bulut ayrılacak mı, Christoph Daum mu göreve geliyor? Detaylar haberde…

Serhat Akın ‘Daum’ dedi

Fenerbahçe’nin eski golcülerinden biri olan Serhat Akın, sarı-lacivertlilerle ilgili bir iddiada bulundu. Akın, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörünün Christoph Daum olacağını ima etti.

Serhat Akın: “Bu iş tamam”

Akın, canlı yayında "Daum bu fotoğrafı paylaştıysa bu iş tamam. Tuncay Şanlı ve ben yardımcı hoca olursak olur bu iş. Tek çare Daum" yorumunu yaptı. Öte yandan Fenerbahçe’den Erol Bulut’un ayrılacağına yönelik herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Daum, otobiyografisiyle gündeme gelmişti

Geçtiğimiz aylarda otobiyografisi piyasaya çıkan ve Türkiye'de gündem olmayı başaran deneyimli Christoph Daum, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe itiraflarıyla gündemi uzun süre meşgul etmişti.

Fenerbahçe’de şampiyonluklar yaşadı

Alman teknik adam 2003/04 ve 2004/05 yıllarında Fenerbahçe'yi şampiyon yapmış, 2005/2006 sezonunda ise 81 puanla ikinci olmuştu. Daum'un takımları sürekli olarak mücadele etmesi, birçok maçı geriden gelerek çevirmesiyle ünlüydü.

Koch da övgüleri topluyordu

Alman teknik adamın yardımcısı kondisyoner Roland Koch da takımın fiziksel açıdan gösterdiği harika performansta başroldeki isimlerden biriydi.

“İkinci vatanım Türkiye” sözü

Daum 90'lı yıllarda Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde de çoğu zaman "İkinci vatanım Türkiye" sözünü söylüyordu. Alman teknik adam son olarak 2009/2010 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırmış, Türkiye Kupası'nı finalde, lig şampiyonluğunu da son maçta kaybetmişti.

Daum sonrası Kocaman gelmişti

Bu sonuçların ardından da dönemin başkanı Aziz Yıldırım bir kez daha Alman teknik adamla yolları ayırarak, sportif direktör Aykut Kocaman'ı teknik direktör yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler