Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın söylemişti: "Beni indirecekler"

27.09.2024 - 10:06 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 10:20

Eski futbolcu Serhat Akın, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe - U.S Gilloise maçını yorumladığı program çıkışı silahlı saldırıya uğradı. Akın'ın birkaç gün önceki açıklamaları ise yeniden gündem oldu.

Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın söylemişti: "Beni indirecekler"

AJANSSPOR - HABER

Eski futbolcu Serhat Akın dün akşam UEFA Avrupa Ligi'ndeki Fenerbahçe - U.S Gilloise maçını yorumladığı program çıkışı saldırıya uğradı. Akın silahla ayağından vuruldu.

"Adam tuttular bana, beni indirecekler"

Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğraması sonrası eski futbolcunun birkaç gün önce yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu. Akın açıklamalarında şunları söylemişti: "Fenerbahçe'ye zarar verdiğini kimse söylemiyor. Söyleyen bir tek benim. Beni de dışladılar her yerden, tamam mı? Seçimde destek istediler ilk önce. Baktılar satın alamıyorlar şimdi adam tuttular bana, beni indirecekler. Ya ben de diyorum ki topunuz diyorum ya. Bir fazlasını da ben koyacağım diyorum."

"Bir yerde ağzına tokadı patlatırım"

Serhat Akın yeniden gündeme gelen açıklamalarına şöyle devam etmişti: "stediğinizi tutun diyorum. Ama şunu da unutmasınlar, onlara para verip tutanlar var ya bizim kız arkadaşımıza, karımıza laf ettirdiler 'karı' diye. Onu da gerçek Fenerbahçe taraftarları zaten hakkını veriyor. Benim karıma, kızıma laf edene bir yerde ağzına tokadı patlatırım."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Serhat Akın açıklaması!
Habere Git

Saldırı hakkında soruşturma başlatıldı

Serhat Akın dün akşam, Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda ayağından yaralanan Akın, Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu aktarılan Akın'ın vurulduğu olay yerinde ise polis ekipleri inceleme yaptı. Akın'a saldıran saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlatıldı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca da saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Akın'dan Fenerbahçe paylaşımı

Serhat Akın ise X hesabı üzerinden yaralanan ayağının fotoğrafını paylaşarak "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar son sözümüz Fenerbahçe" yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler