Serhat Akın'ın sağlık durumu hakkında açıklama! İkinci kez ameliyat olacak...

27.09.2024 - 13:16 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 13:26

Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralanan eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Serhat Akın'ın sağlık durumu hakkında açıklama! İkinci kez ameliyat olacak...

AJANSSPOR - HABER

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, dün gece Sports Digitale'de katıldığı programda Fenerbahçe - Union SG karşılaşmasını yorumladıktan sonra Beykoz’da uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Serhat Akın'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

İlk operasyon başarılı geçti, ikinci kez ameliyat olacak

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu, Serhat Akın'ın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Serhat abinin durumu iyi. Ameliyattan yeni çıktı ve başarılı bir operasyon geçirdi. Gece geç saatlere kadar hepimiz yanındaydık. İkinci bir ameliyat daha olacak." dedi.

Mustafa Sarıgül'den Serhat Akın'a ziyaret

Öte yandan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, uğradığı silahlı saldırının ardından hastanede tedavi altına alınan Serhat Akın'ı ziyaret ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Serhat Akın'a moral veren Sarıgül, "Attın golleri biliyorum. Coşardın, koşardın, müthiş bir enerjin vardı. Ama bilesinki seni Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Beşiktaşlı bütün sporseverler seni seviyor ve Türkiye senin yanında. Çok büyük geçmiş olsun. Sen doğruları söylemeye devam edeceksin. Şunu da unutma ki hiçbir fikir asla silahla susturulamaz. Yanındayız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler