24 Erzincanspor Başkanı Ömer Akyürek, Radyospor'a Konuştu

İsa Kethüda
07.12.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 07.12.2023 - 17:04

Son dakika spor haberi: Ziraat Türkiye Kupası'nda Erzurumspor FK'yı eleyen 24 Erzincanspor'da başkan Ömer Akyürek açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

24 Erzincanspor Başkanı Ömer Akyürek, Radyospor'a Konuştu

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Erzurumspor FK'yı deplasmanda 3-0 mağlup ederek bir üst tura yükselen 24 Erzincanspor'da başkan Ömer Akyürek açıklama yaptı. 

"Sahada şans vererek futbolcu kazanabiliriz"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ömer Akyürek, "Erzurumspor FK'yı 3-0 yendik. Teknik ekibimizin kararıyla yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıktık. Kulübede otutturularak değil sahada şans vererek futbolcu kazanabiliriz. 

"Seri başı uygulamasına ben de karşıyım"

Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Seri başı uygulamasına ben de karşıyım. Anadolu takımları büyük takımları şehrinde görmek ister. Ne yazık ki bu elimizden alındı. TFF böyle karar vermiş saygı duyuyoruz ancak gönlümüz razı değil" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Tadic: "Beşiktaş'ta neler oluyor bilmiyorum"
Habere Git

Hedef Play-Off

Bu sezon hedeflerinin Play-Off olduğunu belirten Başkan Akyürek, "Sezon öncesinde 23 günde bir takım kurduk. 12 günlük kamp süreci ile 25 milyon TL'lik bütçeyle takımımızı oluşturduk. Sezon öncesinde "küme düşme potasında olacak" bir takım algısı oluştu.

Kolej havasında bir takımız. Takımımızda aile ortamı var, ikili ilişkilerimiz çok iyi. Şehirde hava muazzam. Hedefimiz sezon sonunda Play-Off'ta olmak" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Ajansspor duyurmuştu, Şenol Güneş doğruladı!
Habere Git

Anagold 24 Erzincanspor, Etimesgut ile karşılaşacak

Öte yandan son lig maçında Arnavutköy Belediyesi ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Anagold 24 Erzincanspor, bir sonraki maçını 11 Aralık Pazartesi günü saat 13.00'te Etimesgut ile sahasında oynayacak.

Anagold 24 Erzincanspor ligde topladığı 27 puanla beşinci sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler