Igor Tudor'a Juventus Kancası! Takımın Başına...

Ali Bozkurt
29.03.2023 - 19:26 | Son Güncellenme: 30.03.2023 - 11:28

Serie A ekiplerinden Juventus, Pirlo'nun eski yardımcısı ve Marsilya'nın teknik direktörü Igor Todur'u takımın başına getirmek istediği iddia edildi. Detaylar...

Igor Tudor'a Juventus Kancası! Takımın Başına...

AJANSSPOR HABER

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'nın teknik direktörü Igor Tudor'a teklifler gelmeye devam ediyor. Bir dönem Galatasaray'ın da teknik direktörlüğünü üstlenen Tudor, Fransız ekibiyle ligde ikinci sırada yer alıyor. İşte Tudor'a gelen teklif ve detaylar...

Juventus'un listesinde

Marsilya'da gösterdiği performansla dikkat çeken Igor Tudor'un Juventus'un teknik direktörü olabileceği iddia edildi. Hırvat basınında yer alan haberlere göre; Juventus'ta yıllık 7 milyon 500 bin euro kazanan Massimiliano Allegri'nin kulüpteki geleceğinin belirsizliği devam ederken ayrılık halinde en güçlü adayın Igor Tudor olduğu belirtildi.

Tudor'u bırakmıyorlar

Marsilya ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek olan Tudor, takımdan memnun olduğu iddia edilirken Fransız devinin de Tudor ile uzun süre devam etmek istediği ifade edildi. Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın Hırvat teknik adamla 2024'ten sonra sözleşmesini uzatmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, yeni Drogba'nın peşinde!
Habere Git

PSG'yi kovalıyor

Tudor'lu Marsilya, Fransa Lig 1'de ikinci sırada yer alıyor. PSG'nin puanı 66 iken Marsilya'nın puanı ise 59.  İlk 8 haftada 23 puan toplayan Igor Tudor yönetimindeki Marsilya, 18 galibiyet alırken 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 

Galatasaray ile çalıştı

Igor Tudor, Karabükspor'da gösterdiği performans sonrası Galatasaray ile çalıştı. Tudor, sarı-kırmızılıların ardından Serie A ekibi Udinese ile anlaşma sağlamıştı. Juventus'ta teknik direktör Andrea Pirlo'nun yardımcısı olarak görev yapmıştı. Hırvat teknik adam daha sonra  Serie A ekibi Hellas Verona ile sözleşme imzalamış, İtalyan ekibini yönetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler