Monza ve Udinese, Valentin Rosier'i Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
30.12.2022 - 13:34 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 13:51

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın formasını giyen 26 yaşında Franssız sağ bek oyuncusu Valentin Rosier'i Serie A ekipleri Monza ve Udinese transfer etmek istiyor. Detaylar...

Monza ve Udinese, Valentin Rosier'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın başarılı bek oyuncusu Valentin Rosier'i Serie A ekipleri radarına aldı. 26 yaşındaki oyuncuyu Monza ve Udinese'nin transfer edeceği iddia edildi. Detaylar...

İtalyan ekipleri devreye girdi

Sabahspor'da yer alan habere göre, Serie A ekibi Monza ve Udinese'nin, Valentin Rosier'i devre arası kadrosuna katmak için teklif hazırladıkları ifade edildi.

6 milyon tekif var

Monza'nın 2.5 milyon Euro bonservisin yanı sıra bonuslar ve sonraki satıştan pay içerikli teklif hazırladığı ancak bu transferde rakipleri olan Udinese'nin 6 milyon Euro bonservis bedeli içeren önerisini devre arası Beşiktaş'a ulaştıracağı vurgulandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Ozan Tufan'ı transfer mi ediyor? Hull City'den ilk açıklama
Habere Git

Siyah-beyazlı yönetim, 12 Ocak'tan sonra gelecek teklifleri değerlendirecek, kulüp menfaatine bir teklif olması halinde masaya yatırılacak.

Valentin Rosier'in performansı

Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın başarılı sağ bek oyuncusu Valentin Rosier, bu sezon 15 karşılaşmada forma giydi. Süper Lig'de çıktığı 15 karşılaşmada 1 gol ve 3 asist yapan savunma oyuncusu geçen sezon Siyah-Beyazlılarla 1 lig, 1 Türkiye Kupası, 1 Süper Kupası kazanma başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş için tartışılan yorum: Onu pamuklara sarmak gerek!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler