Serie A'da Milan ‘devam’ dedi

18.04.2021 - 16:28 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 16:32

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 31. haftasında Milan, konuk ettiği Genoa'yı ikinci yarıda bulduğu golle devirerek zirve iddiasını devam ettirdi. İşte detaylar…

Serie A'da Milan ‘devam’ dedi

AJANSSPOR-HABER

Serie A’da Milan, Genoa’yı 2-1 mağlup etti. San Siro Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi takım, Ante Rebic'in 13. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Konuk ekip rakibine 37. dakikada Mattia Destro'nun golüyle karşılık verdi ve müsabakanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

Genoa kendi kalesine attı

Karşılaşmanın 68. dakikasında Genoalı Gianluca Scamacca'nın kendi kalesine attığı golle Milan, skoru 2-1'e getirip, maçta yeniden üstünlüğü yakaladı. Başka gol olmayınca, kırmızı-siyahlılar Genoa'yı 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Eski Fenerbahçeli Zajc'dan asist

Milan’da milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, karşılaşmaya ilk 11'de başlarken, 88 dakika forma giydi ve daha sonra yerini Rade Krunic'e bıraktı. Genoa'da ise Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Miha Zajc golün asistini yaptı.

Bu sonuçla ligde 2. sırada bulunan Milan, puanını 66'ya yükseltti ve henüz bu haftaki maçını oynamamış olan lider Inter ile farkı 8'e düşürdü

Senin için hazırladığımız haberler