Serik Belediyespor’da Suat Kaya şoku!

02.02.2021 - 19:51 | Son Güncellenme: 02.02.2021 - 19:58

TFF 2.Lig haberleri… TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Serik Belediyespor'un yeni teknik direktörü Suat Kaya’nın sözleşmesi feshediliyor. Peki Suat Kaya’nın sözleşmesi neden feshedilecek? İşte detaylar…

Serik Belediyespor’da Suat Kaya şoku!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Serik Belediyespor, geçtiğimiz günlerde takımın başına Suat Kaya’yı getirdiğini açıklamıştı.

Suat Kaya'ya ulaşılamadığını belirten takım başkanı Ramazan Kaçar, sözleşmenin feshedileceğini belirtti.

Başkan Ramazan Kaçar, antrenmanlara çıkmadığı gerekçesiyle noter tespiti yaptırdıkları teknik direktör Suat Kaya'nın sözleşmesini tek taraflı feshedeceklerini açıkladı.

Kaçar, kulübün ana sponsorluğunu üstlenen Şahin Kırbıyık Holding vasıtasıyla takıma kazandırılan Suat Kaya'ya, söz konusu holdingle sponsorluk anlaşmasının sona ermesinin ardından ulaşamadıklarını ileri sürdü.

Kaya ile telefonda yaptıkları görüşmede "Kırbıyık Holding sponsorluğunda Serik Belediyespor'a geldim. Onlar yoksa ben de yokum. Etik olarak da olması gereken budur." diye yanıt aldıklarını belirten Kaçar, "Hocamızla yapılan sözleşmenin maddi yükümlülüklerini sponsorumuz karşılayacaktı. Ciddi bir de tazminat miktarı koymuşlar. O yüzden hocamız ısrarla bu tazminatı almak istiyor. O günden sonra hocamız kayboldu. Hocamızla görüşemedik. Antrenmanlara gelmiyor, maçlara çıkmıyor. Noter çağırıp tespit yaptırdık. Kendisi raporlu olduğunu iddia ediyor. Ben, raporlu olduğunu bilmiyorum. Kulübe ulaşmış bir yazı, tebligat yok. O yüzden sözleşmesini tek taraflı olarak feshedeceğiz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Ramazan Kaçar, yeni teknik direktörün Engin Korukır olacağını belirtirken, “1. Amatör ligde bir takım değiliz. İkinci ligde ciddi bir pozisyondaki bir takımız. Elbetteki bir hoca bulmamız lazımdı.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler