Seri'nin psikolojisi bozuldu

16.03.2020 - 18:03 | Son Güncellenme: 16.03.2020 - 18:05

Seri'nin psikolojisi bozuldu

Koronavirüs tüm dünyayı tedirgin ederken, Türkiye'de maç oynamaya devam eden futbolcuları da çok etkiledi. Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası her iki takımın teknik patronları da bu konuyu dile getirdi. Galatasaray’da da birçok oyuncu Koronavirüs sebebiyle psikolojik olarak yıpranırken, özellikle ailesi Türkiye’de olmayanların morali çok daha bozuk. Ailesi Fransa’da olan Jean Micheal Seri’nin psikolojisinin çok bozulduğu belirtirken aklının sürekli eşi ve çocuğunda olduğu ifade edildi. Lemina’nın ve Saracchi’nin yakınları yurt dışında bulunurken, diğer yabancı futbolcuları da aile büyüklerini düşünüyor. Linnes, Marcao, Mariano gibi isimlerin eşi ve çocukları yanların da olsa da aile büyükleri için endişeliler. 

Fatih Terim de söylemişti

AJANSSPOR ÖZEL / BURHAN CAN TERZİ 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ise önceki gün bu konuya parmak basmış ve şu ifadeleri kullanmıştı: “Florya’nın her tarafını dezenfekte ettik. Antrenman sonrası cuma günü herkes evine gittikten sonra. Oyuncular idmanda soyunmak istemediler, tekrar dezenfekte ettik. Yapabileceğimiz her şeyi yapıyoruz ama söylenen ile eylem çok örtüşmüyor. İlk antrenmanımız çarşamba günü. İki gün izin verdim. Hiç böyle izin vermedim. Çünkü oyuncuların psikolojileri bozuk. Bu böyle devam ettiği sürece, en sıkıntılı biziz.

Sergen Yalçın: Yabancılar tedirgin

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçında özellikle takımdaki yabancı oyuncuların tedirgin olduklarını belirterek, "Biz de kendilerine şu anda virüs açısından dünyanın en güvenli ülkesinde olduklarını söylüyoruz" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler