Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Serkan Damla'dan Galatasaray maçı yorumu

Akın Ungan
08.12.2023 - 23:22 | Son Güncellenme: 08.12.2023 - 23:26

Adana Demirspor'da Patrick Kluivert ile yol ayrılığından sonra Galatasaray maçına takımın başında çıkan Serkan Damla 3-1'lik yenilginin ardından açıklama yaptı.

Adana Demirspor Yardımcı Antrenörü Serkan Damla'dan Galatasaray maçı yorumu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Konuk takım Adana Demirspor, zorlu mücadeleyi 3-1 kaybetti. Teknik direktör Patrick Kluivert ile yolların ayrılmasının ardından Galatasaray maçına takımın başına çıkan yardımcı antrenör Serkan Damla, maç sonu açıklamalarda bulundu.

"Hiçbir şey planladığımız gibi olmadı"

Serkan Damla, "Maçın ilk yarısında hiçbir şey planladığımız gibi olmadı. Çok uzun top oynamaya başladık. Devre arasında topa sahip olmamızı söyledim. İkinci yarı bunları biraz daha uyguladık. 2-1'den sonra 2-2 de olabilirdi. 3-4 tane pozisyonumuz vardı" ifadelerini kullandı.

"İkinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyduk"

Damla, "İlk yarı ile ikinci yarı arasında fark var. İlk yarı kendimiz gibi oynayamadık. İkinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Berabere de olabilirdi ama mağlup olduk. İnşallah önümüzdeki haftalarda atak oynayan Adana Demirspor takımını izlettirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "Buna penaltı veriliyorsa hep penaltı verilmeli"
Habere Git

"Eksikler ve rotasyon oyun felsefemizi değiştirdi"

Serkan Damla son olarak, "Bizim belli bir oyun anlayışımız var. Bu dönemde 3-4 oyuncu kaybettik. Eksiklerin olması, birkaç rotasyonun olması bizim oyun felsefemizi değiştirdi. Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi'nde başarılar diliyorum. İnşallah alınlarının akıyla çıkarlar" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler