Serkan Korkmaz: Ndiaye, Premier Lig'de başarısız bir sezon geçirmedi!

22.08.2018 - 15:52 | Son Güncellenme: 22.08.2018 - 18:52

Serkan Korkmaz: Ndiaye, Premier Lig'de başarısız bir sezon geçirmedi!

A Spor Genel Yayın Koordinatör Serkan Korkmaz, Radyospor'da bağlanan Spor Kazanı programına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Serkan Korkmaz'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ndiaye Stoke City'de istenmeyen adam edilmiş gibi düşünenler var, ama Ndiaye orada başarılı bir sezon geçirdi. Ndiaye bir alt lig için fazla bir futbolcu gibi görüldü diye bir imaj var. Premier Lig'de istediği teklifleri bulamadı. Bireysel anlamda başarısız bir sezon geçirmedi.

Premier Lig'de bir adaptasyon süreci var. Yarım sezonda kolay değil. Galatasaray'da beklentisi yüksek. Çok rasyonel bir transfer hamlesi olarak görmek mümkün. Tanınan ve bilinen bir futbolcu. Ndiaye ciddi bir bonservis bedeli ile Premier Lig'in yolunu tuttu. Stoke City'den 3 milyon 750 bin Euro geliri var. Haliyle Ndiaye bu geliri düşürmek istemiyor. 

Galatasaray'da çok ince eleyip sık dokuyan bir yönetim var. Galatasaray camiası Avrupa'da başarı kriterini en yukarıya koyan kulüptür. Stoke City kiralama bedeli için ısrar ediyor. Galatasaray Ndiaye'ye yılda 3 milyon Euro verecek. 

Tahminimce 700 bin Euro'luk kiralama bedelinde ısrar ediyor. Galatasaray'ın da imkanları bu yıl için Ndiaye için 3 milyon Euro. Ndiaye'nin Galatasaray'a çok yakın olduğunu düşünüyorum. Esas hikaye forvet transferinde gerçekleşiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler