Serkan Özbalta'dan Trabzonspor maçı yorumu

Akın Ungan
06.12.2023 - 23:33 | Son Güncellenme: 06.12.2023 - 23:40

Çorum FK, Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'a 3-1 yenilerek elendi. TFF 1. Lig ekibinin teknik direktörü Serkan Özbalta açıklama yaptı. Detaylar.

Serkan Özbalta'dan Trabzonspor maçı yorumu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Turu'nda Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Çorum FK, maçı 3-1 kaybederek kupadan elendi. Trendyol 1'inci Lig temsilcisinin teknik direktörü Serkan Özbalta, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"2'inci golü erken yedik"

Serkan Özbalta, "İlk golü yedikten sonra cevap da verdik. Bu bizim için sevindiriciydi. Kendi oyun felsefemiz adına zaman zaman istediklerimizi sahada gösterdik ama 2'inci golü erken yedik" ifadelerini kullandı.

"Bizim için iyi oldu"

Özbalta, "Trabzonspor'un geldiği nokta üstüne koyarak devam ettiği ve oyunu da geliştiği bir takım olarak görüyoruz. Hem savunma anlamında hem de hücum anlamında bir şeyler yapmak istedik buraya gelirken. Hem bizim için ilerleme maçıydı hem de oyun ve oyuncunun gelişmesi açısından önemli müsabakaydı. Şans veremediğimiz oyuncular oluyor, onları da formda tutmalıyız. O açıdan bizim için iyi oldu" dedi.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı: "Bu işler Play Station değil"
Habere Git

"Bazen kırılma anları oldu"

Sözlerine devam eden Özbalta, "Bazen kırılma anları oldu. Onlar için de çalışıyoruz. Takım savunması anlamında gelişme var, harfiyen yerine getirdiklerimiz var ama bazen dalmalar olabiliyor. Bazen rakiplerin yaptığı rotasyonlarda da oluyor. Her hafta yaptığımız bazı noksanlıkların üstüne konulduğunu ve hataların bertaraf edildiğini görüyoruz. Bizim için moral ve gelişim maçı oldu. Fena bir maç olmadı, güzel bir maç oldu. O anlamda verimli bir maç oldu" şeklinde konuştu.

"Abdullah Avcı saygı duyduğumuz bir hocamız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı hakkında konuşan Özbalta, "Abdullah Hoca gerçekten saygı duyduğumuz bir hocamız. 2 yıl önce Trabzonspor'da çok önemli işler yaptı, uzun bir süre sonra şampiyon yaptı takımı. Tekrar takımın başına gelmesine çok sevindim. Bazen olabiliyor, bazen dalgalanmalar olabilir. Hoca bunları çözecektir. Hakkımda söyledikleri için ona teşekkür ediyorum. Trabzonspor camiasına bundan sonraki maçlarında canı gönülden başarılar diliyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler