Sakaryaspor Teknik Direkötörü Serkan Özbalta, Boluspor Maçından Sonra Konuştu

Akın Ungan
26.11.2022 - 19:43 | Son Güncellenme: 26.11.2022 - 19:49

TFF 1. Lig'de Sakaryaspor, Boluspor deplasmanında 1-0 kaybetti. Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, mücadelenin ardından açıklamada bulundu.

Sakaryaspor Teknik Direkötörü Serkan Özbalta, Boluspor Maçından Sonra Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Boluspor ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. Zorlu deplasmanda Sakaryaspor, 1-0 kaybetti. Mücadelenin ardından Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta açıklamalarda bulundu.

"Takım savunmasını daha düzenli hale getirmeye çalışıyoruz"

Serkan Özbalta, "4 puan üzerine bu müsabakaya geldik. Birkaç haftadır tekrarlıyorum, takım savunmasını daha düzenli hale getirmeye çalışıyoruz. Çok mesafe kat ettik, oyuncuların tepkisi olumlu yönde seyrediyor." ifadelerini kullandı.

"Kazansaydık daha iyi konuma gelebilirdik"

Özbalta, "Buraya gelirken önceki sonuçlardan sonra takıma kazanma alışkanlığı aşılamak isteyerek geldik. Bu ligde her puanın değeri vardır, bugün arzuladığımız kazanmaktı, kazansaydık daha iyi konuma gelebilirdik." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
8 dakika yetti! Bolu'nun beklediğini verdi...
Habere Git

Maçı değerlendirmeye devam eden teknik adam, "Artem'in yanına Kaiyne'yi de alarak top bizdeyken etkili olmayı hedefledik." dedi.

"Bugün berabere bitseydi bizim için çok daha iyi olacaktı"

Serkan Özbalta, "Olumsuz skorlar alan Sakaryaspor'un bu performansını değiştirmek istiyorduk ama bugün berabere bitseydi son bölüm için diyorum bizim için çok daha iyi olacaktı." diye konuştu.

"Sakaryaspor'u hak ettiği yere götürmeye çalışacağız"

Sakaryaspor Teknik Direktörü son olarak, "Çalışmaya devam edeceğiz, önümüzde 3 maç var. Alabileceğimiz maksimum puanı almayı hedefliyoruz. Sakaryaspor'u hak ettiği, insanların özlemle beklediği yere götürmeye çalışacağız." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler