Serkan Özbalta’dan Galatasaray mağlubiyeti sonrası sitem
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Galatasaray’a 4-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Özbalta, basit hatalara dikkat çekerken takımın lige alışması için zamana ve kaliteli takviyelere ihtiyaç duyduklarını söyledi.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Süper Lig'de ikinci haftanın açılış maçında Galatasaray deplasmanda karşı karşıya geldiği Erzurumspor FK'yi 4-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Roland Sallai, Yunus Akgün ve Victor Osimhen (2) kaydetti. Galatasaray bu galibiyetle puanını 4'e yükseltirken, Erzurumspor henüz puanla tanışamadı.
Maç sonu Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta değerlendirmelerde bulundu.
İşte Serkan Özbalta'nın açıklamaları
"Taraftarlara teşekkür ederim ama kusura da bakmasınlar. Oyundan dolayı değil, sonuçtan dolayı... Doğruları yapmaya çalıştık. Baskı biraz vardı ama oyuncular bu lige alışmalı.
Takımın %70'i ilk kez Süper Lig'de boy gösteriyor. Alışma süreci olacak, keşke bu alışma sürecinde puan alabilsek. Yenilebiliriz ama fark yemeden yenilsek daha iyi olacaktı. Çok basit hatalar yaptık, ben ona ne yapayım? Ayağının içi ile versin... Ama bu hataları beraber atlatmak durumundayız.

Erzurum halkı, bu oyuncu grubuna zaman tanımalı. 'Amed'i, Galatasaray'ı doğal yoldan yenebilirdik' gibi bir şey yok. Bu hayal kırıklığı yaratır. Sakin kalacaklar, bizler gibi.

(YAZILI ÖZET) Erzurumspor - Galatasaray | Maç Sonucu: 0-4
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Onursal Başkanımız. Ondan biraz daha fedakarlık istiyoruz. Ahmet Dal Başkanımız ile beraber... Onlar da gecelerini gündüzlerine katıyor. Doğru oyuncuları buraya katmalıyız.
Bu şehir 6 sene sonra Süper Lig'e çıktı. Geçen hafta da iyi oynadık. Lige alıştıkça sonuçlar da gelecek. Ligin kalitesinde oyunculara çok çok ihtiyacımız var. Buradan onlara sesleniyorum... Bizi ve taraftarları kırmadılar. Bunları halledersek, süreci beraber iyi bir şekilde geçireceğiz."




