Galatasaray'da Metin Öztürk'ten Burak Elmas'a sert seçim yanıtı!

12.01.2022 - 11:55 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 12:11

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın muhalefetin seçim hazırlığı içinde olduğu şeklindeki sözlerine eski başkan adaylarından Metin Öztürk'ten sert yanıt geldi.

Galatasaray'da Metin Öztürk'ten Burak Elmas'a sert seçim yanıtı!

Sarı kırmızılı kulüp başkanı dün düzenlediği basın toplantısında sorulan seçim kararı almayı düşünüyor musunuz sorusuna, "7 ay önce seçilen bir yönetimiz. Herhangi bir seçim kararı almayı düşünmüyorum. Bu seçimden çıkan bazı adayların 2 ay sonra seçime hazırlandıklarını da biliyoruz ama esas olan Galatasaray’dır" yanıtını vermişti. 

Metin Öztürk sosyal medyadan yanıt verdi

Burak Elmas'a ilk tepki son seçimde birlikte başkanlık yarışı verdiği Metin Öztürk'ten geldi. Öztürk kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Burak Elmas'ın iddiasına yanıt verdi.

"Başarısızlığını kamufle etmek için..."

Öztürk gönderisinde "Burak Başkan, başarısızlığını kamufle etmek için şimdi de bizi kullanmasın. Biz de diğer aday da bir seçim çalışması içinde değiliz" ifadelerini kullandı.

Çok sayıda destek geldi

Çok sayıda Galatasaray taraftarı Metin Öztürk'ün paylaşımının altına yazdığı yorumlarda, Burak Elmas'a tepki gösterirken, Öztürk'ün seçim için hazırlık yapmasını istediler. 

Son seçimde 3. sırada yer aldı

5 başkan adayının yer aldığı Galatasaray'ın son başkanlık seçiminde Metin Öztürk 893 oyla 3. sırada yer alışmıştı.

İşte Galatasaray'da son seçimde başkan adaylarının aldıkları oylar:

Burak Elmas: 1541
Eşref Hamamcıoğlu: 1500
Metin Öztürk: 893
Yiğit Şardan: 679
İbrahim Özdemir: 92

Senin için hazırladığımız haberler