Sert tepki: 'Falcao transferinin hesabını verin'

25.07.2020 - 14:29 | Son Güncellenme: 25.07.2020 - 14:30

Galatasaray'da sezon en flaş transferlerinden biri olan Radamel Falcao ligde sadece 16 maçta forma giyince eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Bugün düzenlenen Divan Kurulu toplantısında bu transferle ilgili sert bir eleştiri geldi.

Sert tepki: 'Falcao transferinin hesabını verin'

Galatasaray'da bugün gerçekleşen divan kurulu toplantısında futbol takımı üzerinde de eleştiriler yapılıyor. Söz olan üyelerden özellikle Nedret Yayla, Falcao transferiyle ilgili sert yorumlarda bulundu.

Yayla, “Scout ekibimiz başarılı değil. Biz PSG’den 5 yerken, Milli Takımımız Fransa’yı yendi. Milli Takımımız’daki oyuncular neden bizde değil. Falcao transferi tam bir skandal. Bu transferi kim yaptı. Bunun hesabının verilmesi lazım. Futboldaki transferi problemini çözemezsek kulübün mali yapısını düzeltmemiz mümkün değil” ifadelerini kullandı. 

Nedret Yayla, teknik direktör Fatin Terim’in de bu konuda açıklama yapması gerektiğini vurguladı.

Terim sözleşmesini değiştirmeli!

Öte yandan bir başka üye Doğan Konuk da futbolcu maaşlarının Türk Lirası’na çevirilmesinin çok mühim olduğunun altını çizerek, “Fatih Hoca kendi sözleşmesinden başlamalı. Kendi sözleşmesini TL’ye çevirmeli” yorumunda bulundu.

Sezon başında bonservissiz olarak Monaco'dan transfer edilen Falcao bu sezon sadece 16 lig maçında forma giyebildi. Yıllık garanti ücreti 5 milyon euro olan Kolombiyalı yıldız eleştiri oklarının hedefinde. 

Galatasaray yönetimi iyi bir teklif gelmesi halinde onunla yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler