Sertaç Şanlı İspanya'da manşetlerde! "Baş ağrısından nasıl..."

05.12.2021 - 09:16 | Son Güncellenme: 05.12.2021 - 09:27

Barcelonalı Sertaç Şanlı’nın THY Euroleague’de eski takımı Anadolu Efes’i yıkan isim olması ‘Eski takımına acımadı’, ‘Resital sundu’ ifadeleriyle İspanya’daki haberlere yansıdı.

Sertaç Şanlı İspanya'da manşetlerde! "Baş ağrısından nasıl..."

THY Euroleague’de Barcelona’nın Anadolu Efes’i Sertaç Şanlı’nın müthiş performansıyla deplasmanda 95-93 mağlup etmesi İspanya’da geniş yankı uyandırdı. Türk basketbolcunun eski takımı karşısında 24 sayıyla Barça’nın en skorer ismi ve galibiyetin mimarı olduğuna dikkat çekildi.

"Eski takımına acımadı"

Milliyet'in İspanya basınından derlediği habere göre; Marca gazetesi ‘Sertaç Şanlı eski takımına acımadı’ başlığıyla oyuncunun Barcelona’nın İstanbul’daki zaferinde baş rolü oynadığı vurgulandı. Sertaç’ın maç öncesi gerçekleştirilen seremonide lacivert-beyazlılar tarafından geçen sezonun başarısı için şampiyonluk yüzüğüyle onurlandırıldığının altı çizilirken, “Sertaç bu onurlandırmaya karşı, eski takımını yıkarak teşekkür etti” ifadesi kullanıldı.

"Sertaç, Barça’ya baş ağrısından nasıl kurtulacağını öğretiyor"

İspanyol Haber Ajansı’nda (EFE), Anadolu Efes ile Barcelona’nın geçen sezonun finalinde karşılaştıkları ve o maçta rakibini yenen lacivert-beyazlılarda Sertaç Şanlı’nın performansıyla önemli katkı yaptığı hatırlatıldı, ‘Sertaç Şanlı, Barça’ya baş ağrısından nasıl kurtulacağını öğretiyor’ başlığı kullanıldı.

"Resital"

Mundo Deportivo Sertaç Şanlı’nın eski takımı karşısındaki 24 sayılık performansını ‘resital’ olarak nitelendirdi. Deneyimli pivotun İstanbul’da Anadolu Efes tarafından çok iyi karşılandığı ve ardından geceye damga vurduğu aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler