Sertaç Şanlı, Barcelona için sağlık kontrolünden geçti! İşte ilk sözleri...

İsa Kethüda
13.07.2021 - 21:27 | Son Güncellenme: 13.07.2021 - 21:34

Basketbol haberleri... İspanya Ligi takımlarından Barcelona'ya transfer olan Sertaç Şanlı, sağlık kontrolünden geçti. Şanlı kulüp sitesine de konuştu.

Sertaç Şanlı, Barcelona için sağlık kontrolünden geçti! İşte ilk sözleri...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya Liga ACB ekiplerinden Barcelona Basketbol ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Sertaç Şanlı, sağlık kontrolünden geçti.

"Barcelona'ya gelmek harika"

Sağlık kontrolünün ardından kulüp sitesine konuşan Şanlı, "Harika hissediyorum. Barcelona'ya gelmek harika. Yeni takımım için oldukça heyecanlıyım. İlk gün rutin sağlık kontrolleri vardı, hızlıca bitsin istedim. Bir an evvel yeni sezona başlamak istiyorum. 

"Bütün kupaları kazanmak istiyorum"

Barcelona dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Barcelona sizi istediğinde iki kere düşünemezsiniz. Barcelona sizi aradığınızda bu daveti kabul etmelisiniz. Burada bütün kupaları kazanmak istiyorum. Barcelona fubol, basketbol, hentbol gibi herhalde bütün kupaları kazanmaya oynar. Önümüzdeki sezon da aynı arzuya sahip olacağız.

"Saras ile konuştum"

Milli Takım ile Kanada'dayken Saras ile konuştum. Benim kadar o da heyecanlıydı. Sosyal medyada tarafatarların bazı yorumlarını okudum. Mutlu görünüyorlar, ben de elbette mutluyum ve onlarla Palau Blaugrana'da buluşmak için sabırsızlanıyorum" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler