Sertaç Şanlı, resmen Barcelona'ya transfer oldu

14.07.2021 - 17:14 | Son Güncellenme: 14.07.2021 - 21:20

Son dakika basketbol transfer haberleri... Barcelona, Sertaç Şanı transferini resmen açıkladı. Sertaç Şanlı ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Sertaç Şanlı, resmen Barcelona'ya transfer oldu

AJANSSPOR - HABER

İspanya Liga ACB ekiplerinden Barcelona Basketbol, milli oyuncu Sertaç Şanlı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Barcelona'dan yapılan açıklamada

Kulüpten yapılan açıklamada, başkan Joan Laporta ile bir araya gelen 29 yaşındaki basketbolcunun, 2 yıllık sözleşmeye imza attığı kaydedildi. Milli basketbolcunun daha sonra kulüp müzesini ve Nou Camp Stadı'nı gezdiği bilgisi paylaşıldı.

Sertaç Şanlı'nın istatistikleri

Anadolu Efes'te başarılı bir sezon geçiren Şanlı, THY Avrupa Ligi'nde 34 maçta 7,8 sayı ortalaması yakalamıştı. Dörtlü Final maçlarında performansını artıran milli oyuncu, bu dönemde 15,5 sayı ve 5 ribaunt ortalamasıyla oynamıştı.

 

Sertaç Şanlı'dan açıklama

Sağlık kontrolünün ardından kulüp sitesine konuşan Şanlı, "Harika hissediyorum. Barcelona'ya gelmek harika. Yeni takımım için oldukça heyecanlıyım. İlk gün rutin sağlık kontrolleri vardı, hızlıca bitsin istedim. Bir an evvel yeni sezona başlamak istiyorum'' dedi. 

 

'Barcelona sizi istediğinde iki kere düşünemezsiniz'

İspanyol ekibinde kupalar kazanmak istediğini belirten Şanlı, ''Barcelona dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Barcelona sizi istediğinde iki kere düşünemezsiniz. Barcelona sizi aradığınızda bu daveti kabul etmelisiniz. Burada bütün kupaları kazanmak istiyorum. Barcelona fubol, basketbol, hentbol gibi herhalde bütün kupaları kazanmaya oynar. Önümüzdeki sezon da aynı arzuya sahip olacağız'' ifadelerini kullandı. 
 

Senin için hazırladığımız haberler