Servet Çetin'den Radyospor'a önemli açıklamalar! "İsmi Beşiktaş'la özdeşleşmiş bir teknik direktör, neden olmasın?"

17.04.2019 - 18:05 | Son Güncellenme: 17.04.2019 - 21:05

Servet Çetin'den Radyospor'a önemli açıklamalar! "İsmi Beşiktaş'la özdeşleşmiş bir teknik direktör, neden olmasın?"

Eski milli futbolcu Servet Çetin önemli açıklamalar yaptı.

Futbolculuğunda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin formasını başarıyla giyen Servet Çetin, Beşiktaş'tan da teklif aldığını; ancak o dönem ki şartların uygun olmaması nedeniyle anlaşma sağlayamadıklarını söyledi.  

"Yeni sezonda iyi bir yerde olacağız"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Servet, "Teknik direktörlük konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Rıza Çalımbay'la birlikte Trabzonspor ve Konyaspor'da birlikte çalıştık. Yeni sezonda inşallah iyi bir yerde olacağız. Rıza hocanın ismi Beşiktaş'la özdeşleşti. Her şeyin hayırlısı, nasıl olacağını göreceğiz" dedi. 

Galatasaray'a transferini anlatan Servet Çetin, "En uzun dönemim oldu. 5 yıl Galatasaray'da forma giydim. O dönem hocam ve yöneticiler beni çok sevdi ve güvendiler. Futbolda güven çok önemli. Bu güveni Galatasaraylılar bana verdiği için çok başarılı olduğumu düşünüyorum. Transfer olduğumda ufak tefek sorunlar oldu; ama üç maç sonra Galatasaray taraftarı da bana çok büyük destek verdi. Onlara da çok teşekkür ederim. Çok güzel günlerim geçti Galatasaray'da, şampiyonluklar yaşadım. Fenerbahçe'de de şampiyonluklar yaşadım. Bu herkese nasip olmaz. Ali Sami Yen'de son golü atan futbolcu oldum. Türk Telekom'da da ilk golü atan oldum. Bunlar benim için çok önemli." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR - ÖZEL HABER

Senin için hazırladığımız haberler