Sessiz ve derinden..

07.10.2015 - 12:40 | Son Güncellenme: 07.10.2015 - 12:40

7 .hafta zirvenin birlikte puan kaybettikleri, takipçilerinin de beraber kazandıkları bir hafta oldu..

7 .hafta zirvenin birlikte puan kaybettikleri, takipçilerinin de beraber kazandıkları bir hafta oldu. Zirvenin sahibi Samsunspor evinde Gaziantep BB ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuç her iki takımın namağlup durumunun da devamı anlamına geliyor.

Gaziantep temsilcisi şu ana kadar çıktığı dört deplasmandan, 2 galibiyet, 2 beraberlikle tam 8 puan çıkardı. Bu dört deplasmanın üçünün, Balıkesir, ADS ve Samsun deplasmanları olduğunu da düşünürsek 8 puanın önemi daha da ortaya çıkar.

20 GOLLÜ HAFTA!

Bu hafta, içeri-dışarı galibiyet sayılarında ve beraberliklerde aynı rakamı gördük: 3! Üç takım iç sahada, üç takım deplasmanda galip gelirken, üç maç da berabere sonuçlandı. İçeride kazanan üç takım, 1-0 kazanırlarken, deplasmanlarda kazanan üç takım da üç gollü bir galibiyet aldı. Bu hafta evinde Giresunspor'la 1-1 beraberlik sonrası, Balıkesirspor hocası Erkan Sözeri istifa etti.

DEPLASMAN FATİHLERİ!

Evinde bolca puan dağıtıp, deplasmanlarda bu kayıpları telafi eden takımlarımız da var. Kardemir Karabükspor gibi, Göztepe gibi, 1461 Trabzon gibi. Gerçi bu hafta 1461 Trabzon son dakikada yıkıldı ama çıktığı 4 deplasmandan 9 puan çıkardığını da söyleyelim. Evinde üç maçta sadece 1 galibiyet alabilen Kardemir Karabükspor, teknik direktöründen yoksun çıktığı maçta ADS'yi 3-1 yendi ve zirveye daha da yaklaştı. Lider Samsunspor'un 15 puanı olan ligde mavi kırmızılı takımın 14 puanı var.

ALTINORDU TEK ATTI ÜÇ ALDI!
Samsun-Gaziantep BB maçı berabere bitince tüm gözler Altınordu-Elazığspor maçına çevrilmişti. Hep dedik, yine diyoruz; "Elazığspor bu mağlubiyete rağmen mükemmel bir takım" Hep dedik, yine diyoruz, "Altınordu'nun sağı-solu belli olmaz, hafife almayın!"

KELEŞ GOLCÜ!
Geçen sezon benzer bir sonu Orduspor'da gördük.Göz göre göre erimiştiler. Bu sezon Erciyesspor'da da benzer bir kötü son kapıda. İçeride olmuyor, dışarıda olmuyor. Nasıl olsun ki, kadro kısıtlı, kamp çalışması olmamış, ekonomik darboğaz had safhada. Adanaspor'da ise ilk üç haftada sıfır gol, 1 puanlık tablo karamsarlığa yol açmıştı. Sonrasında mı...Ergin Keleş ve Mahmut Temür müthiş bir katkı yaptı. Son 4 maçta 10 gol, 10 puan alan Adanaspor'un 6 golünde Ergin Keleş imzası var. Tebrikler Toros Kaplanları... Zirveye adın yakışır!

7. Hafta Panoraması

Haftanın Takımı: 

Kaleci: Adam Stachowiak (G.B.B)

Sağ Bek: Adem Alkaşi (Boluspor) Sol Bek: Yusuf Bayer (Altınordu) Stoperler: Rıza Efendioğlu (Karabükspor) Emre Can Coşkun (Alanyaspor)

Orta Saha: Murat Akın (Karabükspor), Samican Keskin (Adanaspor) Açıklar: Leroy George (Göztepe) Emre Kılınç (Boluspor) 

Forvet: Ergin Keleş (Adanspor), Edinho (Şanlıurfaspor)

Haftanın Hakemi: 

Fırat Aydınus/ Samsunspor- G.B.B

Haftanın Golü: 

Burak Çalık (Adana Demirspor)- Karabükspor 

Haftanın Takımı :

Karabükspor

Haftanın Futbolcusu:

Ergin Keleş /Adanaspor 

Haftanın Teknik Direktörü :

Eyüp Arın/ Adanaspor

Haftanın Kareası :

Adam Stachowiak  (G.B.B)

Rıza Efendioğlu (Karabükspor)

Murat Akın (Karabükspor)

Ergin Keleş (Adanspor)

Diziliş : 4-4-2

Senin için hazırladığımız haberler