Sessizlik Cimbom’a yaramadı, 28 puan gitti

19.10.2020 - 22:55 | Son Güncellenme: 19.10.2020 - 23:04

Son dakika haberleri... Maçlar seyircisiz oynandığından bu yana Galatasaray çok olumsuz bir periyot çizdi. Seyircisiz iç saha maçlarında Galatasaray kaç puan kaybetti, kaç maç kazandı ve kaybetti? İşte tüm detaylar...

Sessizlik Cimbom’a yaramadı, 28 puan gitti

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs sürecinin Avrupa’da da yaygın şekilde gözükmesinin üzerine futbol maçları taraftarsız oynanıyor. Ülkemizde son olarak localara seyirci alımı olsa da yine de atmosferi etkilemiyor.

İlk olarak geçen sezon Beşiktaş maçıyla seyircisiz müsabaka dönemine giren Cimbom o tarihten bu yana ligde sadece 3 galibiyet alabildi. Geçen sezon Göztepe’yi taraftarsız maçta yenebilen Cimbom, bu sezon ise evinde Gaziantep FK’yı, deplasmanda da Başakşehir’i devirdi. 

Süper Lig’de toplam 14 defa seyircisiz maça çıkan sarı-kırmızılılar geçen sezon Rizespor, Trabzonspor, Alanyaspor ve Ankaragücü’ne mağlup olurken, bu sene de Kasımpaşa ve Alanyaspor’a yenildi. Galatasaray, 14 maçlık dönemde Beşiktaş, Gaziantep FK, Başakşehir, Antalyaspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarında da 2 puan kaybetti. 

Toplam kayıp 28 puan

Cimbom 14 maçta 3 galibiyet, 6 mağlubiyet, 5 beraberlik aldı. Kaybedilen puan ise 28.

Senin için hazırladığımız haberler