Villarreal'da Quique Setien, Fenerbahçe hazırlık maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
03.12.2022 - 21:37 | Son Güncellenme: 03.12.2022 - 21:44

Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilen dostluk turnuvasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Villarreal'da teknik direktör Quique Setien maç sonu konuştu.

Villarreal'da Quique Setien, Fenerbahçe hazırlık maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe , Kulüpler Birliği Vakfı tarafından organize edilen dostluk turnuvasında ikinci İspanyol rakibiyle karşı karşıya geldi. Rayo Vallecano'yu 3-1 ile geçen Fenerbahçe, bir diğer LaLiga ekibi Villarreal'i de 2-1 mağlup etti. 

Karşılaşma sonrası Villarreal Teknik Direktörü Quique Setien açıklamlarda bulundu.

"İkinci yarıda oyuna hükmettiler"

Fenerbahçe'nin fizik gücüne dikkat çeken Setien "Çok güzel bir maç oldu. Fenerbahçe oldukça fiziksel bir takımdı. Bizden bir adım daha iyi sonuçlandırdıkları için kazandılar. İkinci yarıda oyuna hükmettiler. Ama takımımın performansından memnunum." dedi.

"Fenerbahçe çok büyük bir takım"

Penaltının, oyunun dönüm noktası olduğunu söyleyen Setien: "Fenerbahçe çok büyük bir takım. Maçı kontrol ederek başladık aslında. 1-0'dan sonra 2'yi de bulabilirdik. Ama sonra oyunu kontrol etmeye başladılar. Penaltı oyunun dönüm noktası oldu. Daha sonra oyuna hükmetmeye başladılar." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe-Villarreal maçında son sözü King söyledi!
Habere Git

"Kazanırız demek kolay"

6 Aralık Salı günü Galatasaray ile oynayacakları hazırlık maçına da değinen Setien: "Fenerbahçe ve Galatasaray çok güçlü rakipler. Avrupa'da çok güçlü takımlar var. Kazanırız demek kolay. Umarım da kazanırız. Ama her takım belli bir seviyede oynuyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler