Setien'den sürpriz Lautaro Martinez yorumu!

01.05.2020 - 19:05 | Son Güncellenme: 01.05.2020 - 19:10

Setien'den sürpriz Lautaro Martinez yorumu!

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın teknik direktörü Quique Setien, Arjantinli forvet Lautaro Martinez hakkında konuştu. Adı son zamanlarda Katalan ekibiyle çok sık anılan yıldız forvet hakkında konuşan ve ilgilerinin olduğunu doğrulayan deneyimli teknik direktör, La Gazzetta dello Sport'a konuştu.

Setien, La Gazzetta dello Sport'a verdiği demeçlerde Lautaro Martinez'in harika bir futbolcu olduğunu itiraf etti.

"Lautaro önemli bir futbolcu..."

Genç forvet hakkında konuşan Quique Setien: "Lautaro önemli bir futbolcu. Harika bir futbol anlayışı var. Barcelona, her zaman harika futbolcularla ilgilenir ve kulübümüzün ona olan ilgisi artık herkes tarafından biliniyor. Ancak her gün farklı bir haber çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde yine Neymar'dan bahsedildi. Eminim ki yarın başka isimler daha ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.

"Messi ile bağlantısı var..."

Lautaro Martinez'in Messi ile aynı milli takımda oynadığını hatırlatan deneyimli teknik direktör: "Lautaro'nun, Messi ile Arjantin milli takımından bir bağlantısı var. Ona bu durumu sormam gerekecek (gülüyor) Şaka bir yana iyi futbolcular her zaman bizim kulübümüzün ilgisini çeker. Lautaro Martinez'de onlardan biri"

"Leo, 20 yıldır burada"

Son zamanlarda Messi ve kulüp arasında gerginlik haberleri hakkında konuşan Setien: "Messi ve Barcelona her zaman birlikte olacak. Leo, 20 yıldır burada. Büyük kulüplerde bazen tartışmalar yaşanabiliyor.  Bu gibi çatışmaların olması normal. Ancak bu durum kendi aramızda çözülebiliyor. Messi ve Barselona arasındaki ilişkide para ve çıkarların ötesinde harika bir his var. Barcelona, Messi'nin son 15 yıl içinde yaptıkları gibi kazanmaya devam edebilmesi için en iyi donanıma sahip olmasını sağlayacak her şeyi yapılmalıdır." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler