Sevilla'da Monchi Barcelona’nın teklifini reddetti

23.02.2021 - 21:03 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 17:36

Barcelona kötü gidişatı durdurabilmek için La Liga ekiplerinden Sevilla'da sportif direktörlük görevini yürüten Monchi'yi göreve getirmek istiyor. Monchi ise çıkan iddialar hakkında bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Sevilla'da Monchi Barcelona’nın teklifini reddetti

AJANSSPOR - DIŞ HABER

La Liga ekiplerinden Barcelona’da Monchi sesleri yükseliyor. Bu yıl, başarısız bir grafik sergileyen Barça’da taraftar gidişattan memnun değil. Sevilla’daki sportif direktör görevi ile bu yıl harikalar yaratan Monchi, Barcelona’dan birçok yöneticinin 1 numaralı hayali. Mevcut sportif direktör Roman Planes’in etkisiz kalması ve ligde hedeflenilen noktadan uzak kalınması, Barça’yı diğer opsiyonlara yöneltti.

Öyle ki, yaklaşan başkanlık seçimlerinde aday olmayı düşünen her kişi “Monchi” vaadi ile taraftarın karşısına çıkıyor. 

Monchi sesleri ayyuka çıkıyor

Barcelona’da başkanlık seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Kulüpte adı başkanlıkla anılan yöneticiler, başkan olmaları halinde Monchi’yi göreve getireceklerini vadediyor. İspanyol gazetesi Estadio Deportivo’nun haberine göre, Barcelona seçimleri yaklaştıkça Monchi sesleri ayyuka çıkıyor. Geçtiğimiz gün Osasuna deplasmanında 2-0 gibi net bir skor farkıyla galip gelen Sevilla, ligde Barcelona’nın önüne geçip 3. sıraya yükselmişti. 

Lider Atletico Madrid’in sadece 7 puan arkasında bulunan Sevilla, ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Monchi: “Mutluluk, parayla satın alınamaz”

İspanyol medyasında çıkan haberler hakkında konuşan Sevilla Sportif Direktörü Monchi, “Haberleri görüyorum. Ama bu tip şeylerle ilgi alakam yok. Şu an olmak istediğim yerdeyim. Ve doyduğum yerdeyim. Hepsinden önemlisi, mutluyum. Bu paha biçilemez kadar önemli bir durum.” ifadelerini kullandı.

Endülüs ekibinin sportif direktörü Monchi, Sevilla’da yaptıklarıyla kulübün “gelmiş geçmiş en başarılı sportif direktörü” olarak lanse ediliyor. 52 yaşındaki teknik adam, 2 yıllık Roma tecrübesi dışında hep Sevilla’da görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler