Galatasaray'dan Victor Nelsson'a Sevilla'dan Sonra Fulham da Talip Oldu

Akın Ungan
10.08.2022 - 13:41 | Son Güncellenme: 10.08.2022 - 15:42

Transfer haberleri | Galatasaray'ın stoperi Victor Nelsson'un talipleri artıyor. La Liga'dan Sevilla'nın ardından Premier Lig takımı Fulham da devreye girdi.

Galatasaray'dan Victor Nelsson'a Sevilla'dan Sonra Fulham da Talip Oldu

Transfer döneminde yapılan takviyeler ile yeni sezona güçlü bir giriş yapan Galatasaray'da Marcao'nun ardından Victor Nelsson'un da ayrılığı gündemde. Danimarkalı stoperin adı Sevilla ile anılırken, bir talibin daha olduğu ortaya çıktı.

Fulham devrede! Sevilla'dan daha iyi teklifle geliyor

A Spor'un İtalyan basınından aktardığı habere göre Premier Lig ekiplerinden Fulham, Victor Nelsson için devreye girdi. Transferi bitirmek isteyen İngiliz kulübün, La Liga takımlarından Sevilla'nın Galatasaray'a yaptığı teklifin üzerine çıkabileceği ifade edildi.

25 milyon Euro'ya serbest kalır

Galatasaray, 2021'in Ağustos ayında Kopenhag'tan 7 milyon Euro karşılığında transfer ettiği genç futbolcunun serbest kalma bedelini 25 milyon Euro olarak belirledi. Bu rakam, Danimarkalı savunmacının sözleşmesine eklendi.

Erden Timur: "Nelsson gitmek istediğini söyledi"

Galatasaray'da Erden Timur, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Nelsson'un transferi için şunları söyledi: "Nelsson'la ilgili teklifler var. Biz kalmasını istiyoruz. Nelsson giderse alternatifi hazır. Nelsson da dün benimle konuştu. Hayalleri olduğunu ve gitmek istediğini söyledi. Dün Nelsson'a 'Bizim de hayallerimiz var, senin de hayallerin var' dedim. Ben kalmasını istiyorum ancak B planımız var"

İlgini Çekebilir
Herkes Galatasaray’ı konuşacak! Bir dünya yıldızı daha...
Habere Git

Monchi: "Nelsson çok iyi bir futbolcu"

Sevilla Sportif Direktörü Monchi ise görüşme içinde oldukları Danimarkalı futbolcu hakkında açıklama yaptı. Monchi, "Victor Nelsson çok iyi bir futbolcu." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler