Marcao'yu transfer eden Sevilla Galatasaray'dan Nelsson'a talip!

Akın Ungan
13.07.2022 - 17:46 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 17:53

Galatasaray'ın stoperlerinden Marcao'yu transfer eden La Liga ekiplerinden Sevilla, Victor Nelsson'u da listesine aldı. Resmi adımların ilerleyen günlerde atılması bekleniyor.

Marcao'yu transfer eden Sevilla Galatasaray'dan Nelsson'a talip!

Başarılı stoperi Marcao'yu Sevilla'ya gönderen Galatasaray'da Victor Nelsson'un transferi de gündemde. Yeni sezon hazırlıklarını devam ettirirken defans hattına Abdülkerim Barcakcı takviyesinde bulunan Sarı-Kırmızılılar, Danimarkalı oyuncusunu da İspanya'ya gönderebilir.

Sevilla'da Marcao'dan sonra sıradaki hedef Nelsson

La Colina de Nervion'un haberine göre Galatasaray'dan Marcao'yu kadrosuna katan La Liga temsilcisi Sevilla, yeni hedefi olarak bir diğer Sarı-Kırmızılı stoper Victor Nelsson olarak belirledi. Galatasaray ile ilk temaslara geçen Sevilla'nın henüz anlaşma sağlayamadığı belirtildi.

İlerleyen günlerde resmi adımlar gelecek

Geçtiğimiz sezon sağladıkları uyum ile dikkat çeken ikili, Avrupa'daki birçok kulübün radarına girerken, Marcao'yu almayı başaran Sevilla'nın defansın diğer parçası Nelsson'u da kadrosuna katmak için ısrarlı olduğu kaydedildi. İspanyol kulübün, önümüzdeki günlerde Nelsson transferi için de Galatasaray'la resmi adımları atması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezonun başında Kophenag'tan 7 milyon Euro karşılığında transfer edilen Victor Nelsson, Galatasaray forması ile 44 karşılaşmada görev aldı. 23 yaşındaki başarılı stoper 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 7 kez sarı kart gören Nelsson, özellikle Avrupa maçlarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.

Senin için hazırladığımız haberler