Sevilla Galatasaray'dan Nelsson Transferi İçin Teklif Yaptı! İşte Bonservis...

Akın Ungan
02.09.2022 - 00:06 | Son Güncellenme: 02.09.2022 - 00:16

La Liga ekiplerinden Sevilla, Galatasaray'ın stoperi Victor Nelsson için yeniden devreye girdi. Transfer için yapılan bonservis teklifi belli oldu. İşte detaylar.

Sevilla Galatasaray'dan Nelsson Transferi İçin Teklif Yaptı! İşte Bonservis...

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başaran Victor Nelsson için La Liga temsilcisi Sevilla yeniden devreye girdi. İspanyol kulübün Galatasaray'a yaptığı teklif belli oldu.

Sevilla Galatasaray'a 13 milyon Euro'luk teklif yaptı

A Spor'un haberine göre Galatasaray'dan Marcao'yu kadrosuna katan Sevilla, Sarı-Kırmızılı takımın Danimarkalı savunmacısı Victor Nelsson için yeniden masaya oturdu. Sevilla, Nelsson'un bonservisi için Cimbom'a 13 milyon Euro transfer teklifi yaptı.

Cimbom 17 milyon Euro istedi, anlaşma olmadı

Galatasaray ise Sevilla'dan teklifi yükseltmesini istedi. Sarı-Kırmızılılar, İspanyol kulüpten 17 milyon Euro talep etti. Bunun üzerine iki kulüp, transfer üzerinde anlaşma sağlayamadı.

Ağustos 2021'de Galatasaray'a 7 milyon Euro karşılığında transfer olan Victor Nelsson, geçtiğimiz sezon 49 karşılaşmada forma giydi. 23 yaşındaki stoper, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Nelsson, 8 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler