Sevilla, Sergio Ramos ile yollarını ayırdığını açıkladı

Ali Bozkurt
17.06.2024 - 14:43 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 14:45

LaLiga’nın köklü kulüplerinden Sevilla, dünya yıldızı Sergio Ramos ile yollarının ayrıldığını açıkladı. Sergio Ramos serbest oyuncu konumunda!

Sevilla, Sergio Ramos ile yollarını ayırdığını açıkladı

AJANSSPOR HABER

Futbol kariyerine Sevilla'da başlayan Sergio Ramos, sonrasında Real Madrid ve PSG formalarını giymiş, sezon başında da yeniden Sevilla'ya imzasını atmıştı.  

Ayrılığı açıklandı

38 yaşında İspanyol stoper yıldız eski takımıyla daha fazla yola devam etmek istemedi ve takımdan ayrıldığı açıklandı. Sergio Ramos, şu an serbest oyuncu piyasasında yer alıyor. Açıklamada Sergio Ramos'un salı günü bir veda toplantısı düzenleyeceği de belirtildi. 

Sevilla Performansı

Uzun yıllar sonrası ilk takımına geri dönen Ramos, Sevilla’da aldığı süre boyunca 3 gol atarak takımına katkıda bulundu. Toplam 28 maça çıkan ve hepsinde de ilk 11 başlayan Ramos, 7 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü. 

‘’MLS’e gidebilir’’

Geçtiğimiz günlerde Athletic’te yer alan habere göre MLS takımlarından San Diego FC ile görüşmelerin başlandığı iddia edilmişti. Henüz resmi bir anlaşma olmasa da kariyerinin son denemecini MLS’te geçirmek istediği düşünülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler