UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turunda Sevilla'dan Fenerbahçe Yorumu

Orhan Gülek
24.02.2023 - 18:55 | Son Güncellenme: 24.02.2023 - 19:08

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Sevilla ile eşleşti. İspanyol cephesinde başkan yardımcısı Del Nido Carrasco, eşleşmeyi değerlendirdi.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turunda Sevilla'dan Fenerbahçe Yorumu

AJANSSPOR - HABER

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda İspanyol ekibi Sevilla ile eşleşti. İspanyol cephesinde Sevilla Kulübü Başkan Yardımcısı Del Nido Carrasco, eşleşmeyi değerlendirdi. 

"15 yıl önce Fenerbahçe'ye kaybettik"

Carrasco yaptığı açıklamada, "Geleneğe sahip bir takım. Avrupa'da maçları büyük bir tutkuyla oynayan, coşkulu bir taraftarları var. 15 yıl önce Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yle karşılaştık ve kaybettik. İyi bir takım, mağlup edilmesi zor ve deneyimli bir teknik direktörleri var. Özellikle de Valencia ve Batshuayi gibi iki önemli gol silahları var." dedi.

"Altı kez bu kupayı kazandık"

Kupayı 6 kez kazandıklarını söyleyen Carrasco, "Teorik olarak daha karmaşık ve Fenerbahçe'den daha düşük seviyede takımların olduğunu kabul edebiliriz. Bizim için bu turnuvanın özel bir yanı var. Altı kez bu kupayı kazandık ve bu sefer de başarabileceğimizi düşünüyoruz. Her iki maçta da iyi oynayarak turu atlayan taraf olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kuralar çekildi! Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu
Habere Git

Sevilla'da Marcao, Alex Telles ve Fernando var

Sevilla'da Marcao, Alex Telles ve Fernando gibi daha önce Türkiye'de Galatasaray forması giyen isimler forma giyiyor. Üç isim yeniden sarı-lacivertlilere rakip olacak.

La Liga'da işler yolunda gitmedi

Sevilla, bu sezon ligde zirvenin uzağında kaldı.Sezona oldukça kötü başlayan Sevilla, 17 maç üst üste galip gelemedi.

Ligde şu anda 22 maç sonunda 25 puanla 12. basamakta yer alan Sevilla, son dönemde ise form tuttu.

Sevilla'da öne çıkan futbolcular

Sevilla, tecrübeli futbolcularıyla da ön plana çıkıyor. Takım değeri 300 milyon Euro'nun üzerinde gösterilen kırmızı-beyazlıların kadrosunda Ivan Rakitic ve Isco gibi dünya yıldızı isimler bulunuyor.

Takımda 30 milyon Euro'nun üzerinde değeriyle İspanyol orta saha Joan Jordan en pahalı oyuncu olarak dikkati çekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler